torstaina, toukokuuta 10, 2007

Tästä luette pian Totuudesta

Ehtiikö Mykkänen ensin vai lankeaako ansio kulttuuritoimitukselle? Varmaa on vain, että tästä merkittävästä Amerikka-uutisesta tulette lukemaan Totuudesta lähiaikoina. Moneen otteeseen.

[Update (kello 23:50): Tämä postaus oli lähetetty 18:30, n. neljä tuntia asian uutisoimisesta aamuvarhaisella Amerikassa. Mykkänen on näköjään asian pureskellut Totuuden verkkosivuilla jo kello 19:24. On se vaan nopee!]

[Lisäys 15.10.2007: Todella Sickoa, Pekka onanoi yhä edelleen leffan parissa! Tällä kertaa koko Ulkomaat-etusivun vievässä jutussa Michael Moore sai Kanadankin puhumaan terveydenhuollostaan.
Yhdysvalloissa terveydenhuolto on ahneuteen perustuva järjestelmä, jossa kymmenet miljoonat köyhät jätetään heitteille. Maan pohjoispuolella sen sijaan sijaitsee paratiisi, jossa onnelliset kanadalaiset saavat erinomaista hoitoa, nopeasti ja aivan ilmaiseksi.]
[Psycho on Sicko-lisäys 29.10.2007:
Kohuohjaaja Michael Moore esittää Sicko-dokumentissaan Yhdysvaltain terveysjärjestelmän epäonnistuneeksi ja ylistää Ranskan, Britannian, Kanadan ja Kuuban [2]terveydenhuoltoa.

Sickon tietoja on pidetty melko oikeansuuntaisina.]

3 kommenttia:

 1. Nää taiteilijat on kans oma sakkinsa tässä sosialistien kirjavassa tilkkutäkissä. Kaiken maailman Kaurismäet ja kumppanit Suomikuvan luojina... Tai on ne ehkä just Ranskassa ehkä just niissä taidepiireissä, joissa Totuuden kyldyyrillä kyllästetty penaalisto viihtyy näemmä kovin hyvin. Onhan se niin boheemia mennä Kuubaan, jossa ihmisillä on rehelliset arvot - siellä ihmisillä kaikki ajatukset ei pyöri pelkästään rahan ympärillä ja valtio tukee kulttuuria ihan toisella tavalla ku Suomessa, jossa natsi-niinistöt vaan juhlii.

  VastaaPoista
 2. Tuo Kuuban terveydenhuolto on kyllä sellainen sosialistien kupla, ja samaa sarjaa kuin työttömyyden poistaminen Neuvostoliitossa.

  Netistä löytyy kuvia kuubalaisista sairaaloista ja lattialla juoksevista torakoista. Parhaat sairaalat on tietysti varattu puolue-eliitille ja ulkomaalaisilla maksaville asiakkaille tyyliin Diego Maradona.

  Kattava terveydenhuoltojärjestelmä ei myöskään auta, jos lääkkeistä on jatkuvaa pulaa.

  Sitä lähinnä ihmettelen, miksi Mooren piti mennä Kuubaan. Miksi sosialisoidun terveydenhuollon mallimaa Känädä ei kelvannut? Onko niin, että kanadalaisen julkisen terveydenhuollon ongelmat (jotka muistuttavat paljon suomalaisia leikkausjonoineen) ovat amerikkalaisille liian tuttuja?

  VastaaPoista
 3. http://www.brisbanetimes.com.au/articles/2007/05/13/1178995029939.html?from=top5

  MoreMoore news

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!