torstaina, toukokuuta 17, 2007

Bildt kiihottaa

Totuuden Kalle Koposella on jälleen vaihteeksi jotain raportoitavaa.
Poliisi ja syyttäjä joutuvat ehkä tutkimaan Ruotsin ulkoministerin Carl Bildtin blogia, nettipäiväkirjaa, josta on tehty rikosilmoitus. Kantelijan mukaan Bildt on syyllistynyt kiihotukseen kansanryhmää vastaan, kun hän ei ole poistanut nettipäiväkirjastaan lukijoiden lähettämiä selvästi lainvastaisia kommentteja.

Lukijan jyrkästi palestiinalaisvastainen kommentti sai olla viikkoja kaikkien luettavana.
Kantelija itse on luonnollisesti tunnettu Puolueen luottopelaaja, joka suhtautuu asiallisesti ja objektiivisesti kaikkiin kansanryhmiin. Kiihottanut blogin lukija Kalle, joka ei liene sukunimeltään Koponen, on puolestaan ilmiselvä Puolueen perivihollinen kuten seuraava Puolueen oikeamieliselle Bildtin blogin lukijalle, Ida D.:lle, osoitettu kommentti kertoo.
Du har ju inga kunskaper om någonting men är bra stor i käften. Och såna är alla kommunistidioter - stora i orden och små på jorden. Du kan inget om historien bakom uppfinningen av “palestinierna” och bör därför inte heller uttala dig i ämnet. Världen utanför Flamman och Aftonpravda innehåller mer än USA-och judehat - men det vet du förstås inget om - därtill är du för dum.
Pidemmin ja erittäin Puolueen oikean tiedon vastaisesti tätä kiihottumista pohtii KUV:n aktiivinen kommentoija Vasarahammer. Suosittelen!

[Lisäys: Myös Jari Lindholm kirjoittaa asiasta. Jarille tapauksessa on lähinna huomionarvoista, että Carlin blogissa yleensäkin on kommentointimahdollisuus. No, tuskinpa Tasavallan mediabroilereilta enempää voi odottaakaan.]

3 kommenttia:

 1. Aftonbladetin poliittisen toimituksen päällikkö Hamas-Hellestä on kirjoittanut Dibbuk.

  http://dibbuk.se/index.php?id=537

  VastaaPoista
 2. Vähän juttuvihjettä pikkupojalle. Puolueen luottopenaali Jyri Raivio kirjoitti ilkeän ja pahan neoconin eli Paul Wolfowitzin erosta Puolueen linjan mukaisen jutun.

  http://tinyurl.com/2vn8tv

  Wolfowitzin lähtö on köyhien etu. Sillä lailla.

  Tapaus Wolfowitzissa on muitakin puolia kuin se, mitä Totuuden sivuilla esitetään.

  VastaaPoista
 3. Käskystä :) Muuten, katsohan tarkkaan "Kallen" kirjoitusasu Hamas-Hellen työnantajasta :)

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!