tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Tiivistämisen taidosta, osa: kielletty sana

Pikkupoika sai käsiinsä Totuuden penaalien tuoreita Libanonin taisteluja koskevan lyhyen muistion, jonka pohjalta uutistoimistojen jutut on tiivistetty (esim. tämä, tämä ja tämä). Kas tässä:
Fatah al-Islam (Arabic: فتح الإسلام) is a Palestinian Islamist group operating out of the Nahr al-Bared refugee camp in northern Lebanon.

4 kommenttia:

 1. En ole seurannut tätä Libanonin tilannetta tarkemmin, joten olen Puolueen median tietojen varassa.

  Tästä syystä minulla oli käsitys, että kyseessä oli Al-Qaedaan kytköksissä oleva ryhmä, joka toimi palestiinalaisten pakolaisleirillä. Eli ilkeät islamistit käyttivät viattomia palestiinalaisia hyväkseen.

  VastaaPoista
 2. Nii-i ja sitten se ilkeä Libanonin armeija (joku sionistien peitejärjestö kai) pommittaa niitä viattomia siviilejä, jotka eivät tiedä koko islamistien järjestöstä yhtään mitään.

  Libanonin armeija tulitti palestiinalaisten pakolaisten leiriä tiistaina kolmatta päivää, mutta tulitauko lopetti taistelut iltapäivällä.
  --
  "Ehkä Fatah al-Islam on täällä. Mutta me emme tunne heitä emmekä tiedä, miksi he ovat täällä. Miksi meitä ammutaan?" sanoi puolestaan Aisha Laila.

  VastaaPoista
 3. Kunnioitukseni Maimanassa kuolleelle suomalaiselle, ja osanottoni hänen läheisilleen. Uhrilla on ollut henkilökohtaiset vaikuttimensa lähteä Afganistaniin, joita en tunne, mutta kunnioitan hänen ratkaisuaan.

  Ja sitten: yllättääkö ketään, että Tasavallan Keisarinna osasi odottaa jotain tällaista, olihan Puolueella tiedossa, että yhteistyö Suuren Saatanan kanssa tuo poikamme takaisin sinkkiarkuissa. Yllättääkö ketään, että Keisarinna ei tuominnut Afganistanin islamistiterroristeja? Yllättääkö ketään, että Keisarinna ei tuomitse Libanonin islamistiterroristeja? Yllättääkö ketään, että Keisarinna ei tuomitse Gazasta ampuvia islamistiterroristeja?

  Pyydän Pikkupojalta jo ennalta anteeksi rasistista kommenttiani, mutta tämä Puolueen kaikentietävyys oli tällä kertaa taas vähän liikaa.

  VastaaPoista
 4. Myötätuntoni on täysin Afganistanissa kuolleen sotilaan omaisten puolella.

  Keisarinna yksin on paljon harmittomampi kuin Keisarinna ja hänen risupartainen aisankannattajansa, joka pystyy oppositiosta vahingoittamaan Suomen ulkosuhteita paljon vähemmän kuin ulkoministerinä.

  Helvetti jäätyy, ennen kuin Keisarinna tuomitsee islamilaisen terrorismin.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!