torstaina, toukokuuta 10, 2007

Fascismin uhka

Vähintäänkin 7 päivän laina Oulun suunnalta (Google Cache):
Huolestuttavana piirteenä Jaakonsaari piti myös sitä, että eri puolueista putosivat monet vakavasti otettavat sosiaalipoliitikot kuten SDP;stä Maija Rask ja Virpa Puisto, kokoomuksesta Maija Perho ja vihreistä Ulla Anttila. Suorastaan pelottava ilmiö on Niinistön huikea äänimäärä. Nousihan Hitlerkin valtaan normaalien vaalien kautta!

2 kommenttia:

 1. Erinomainen löytö - ja kömpelön peittelyn paljastus! Taidanpa kuitenkin perua Totuuden ja alkaa maksaa KUV:lle vuosimaksua!

  Miksi tasavallan Keisarinnaa ei saa julkisesti sanoa lesboksi, mutta eduskunnan puhemiestä saa verrata Hitleriin? Ei ole valitettavasti kertynyt kokemuksia lesboista, kun olen väärää sukupuolta siihen touhuun, mutta onko ne todella pelottavampia kuin Hitler?

  Juice omaelämäkerrassaan nimittää puolisonsa (sekin oli Tarja) uutta miesystävää "Suomen ainoaksi miespuoliseksi lesboksi". Ja kun se tulee Suomen parhaalta edesmenneeltä sananikkarilta, on ehkä uskottava, että lesbo on kuitenkin, silti, pahempi kuin Hitler.

  Meille tulee muuten koiranpentu. Oltiin lasten kanssa sitä möllöttämässä päivänä yhtenä kennelissä, jota piti tyttöpari pienen vauvansa kanssa. Poislähdettyämme kuopuksemme totesi minulle hiukan nolona, että niiden isä oli ihan ku joku nainen. En tiedä oliko se hauska juttu, mutta tulipa kerrotuksi.

  VastaaPoista
 2. Jaakonsaarella "vakavasti otettavat" ja "Maija Rask ja Virpa Puisto, kokoomuksesta Maija Perho ja vihreistä Ulla Anttila" samassa lauseessa, voi puh.

  Rask:in ainoa saavutus oli keskiasteen koulutuksen romuttaminen täydelliseksi kaaokseksi, muut ovat onneksi mitättömyyksiä, paljon pienempiä harmeja.

  Yhtään vakavasti otettavaa henkilöä ei tuosta joukosta löydy, lähinnä varmasti on Jaakonsaari itse, mutta tuollaisten lausumien jäljiltä usko ikävästi rapistuu.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!