keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Klassikko syntyessään

Ensin Fred Thompson kertoi Moorelle Kuuban terveydenhuollosta. Michael otti nokkiinsa ja haastoi väittelyyn (ja paljasti samalla että ymmärtää sikaareista yhtä paljon kuin muistakin asioista). Nyt hänelle on vastattu:

5 kommenttia:

 1. Olipahan harvinaisen surkea tuo eilinen Al Goren esiintulo jeesuksena. Täytyy sanoa että nukahdin melkein tunniksi, mutta alku ja loppu oli sitä tasoa, etten aio nauhalta kelailla puuttuvaa keskipätkää.

  Tuo Mooren tapa haastaa Thompson "julkiseen" väittelyyn on samaa umpikieroa retoriikkaa, jota ainakin Saddam Hussein käytti Bushia kohtaan. Ruotsissa näemmä Carl Bildtin blogia tutkitaan, kun siellä oli jyrkän palestiinavastainen kommentti. Mitähän siinä on kommentoitu?

  VastaaPoista
 2. Kantelun tehneen kommari-idiootin kautta löysin tutkintapyynnön alaisen sivun. Näyttäisi siltä että Bildt ei ole vieläkään poistanut kommentteja. Hienoa! Saadaan kunnon ennakkotapaus länsinaapurista.

  VastaaPoista
 3. "Kantelun tehneen kommari-idiootin kautta löysin tutkintapyynnön alaisen sivun. Näyttäisi siltä että Bildt ei ole vieläkään poistanut kommentteja."

  Voisiko joku etsiä ja suomentaa tuolta sen "jyrkän palestiinalaisvastaisen" kommentin?

  VastaaPoista
 4. Toki. Expressenin lainaamaa "Kallen" 1. kommenttia en enää löytänyt (ilmeisesti poistettu). Tässä käännökseni:

  "Palestiinalaisista voi sanoa tämän: palakoon kaikki helvetissä niin kauan kuin heidän ainoa tavoitteensa on tuhota kaikki meidät juutalaiset. Näillä parasiiteilla massamurhaajilla ei ole mitään olemassaolon oikeutusta."

  Toinen Expressenin lainaama kommentti löytyy edelleen. Käännökseni:

  "Mitä hyötyä palestiinalaisista(*) on maailmalle? Luoda uusia terroristeja liukuhihnatahdilla? Aivopestä nuoriaan ryhtymään massamurhaaja muslimeiksi? Kerjätä avustuksia? Tappaa syyttömiä ihmisiä? Alistaa naisiaan? Ainakaan he eivät tee mitään hyödyllistä missään tapauksessa. He ovat ja tulevat olemaan yksi arvoton joukkio."

  (*)Tässä pitää huomioina vielä Kallen tapa kirjoittaa "palestiinalaiset": paleSVINierna (svin=sika)

  Juu, en ole äidinkieleltäni ruotsinkielinen, joten minkäännäköisiä takuita käännösten oikeellisuudesta ei anneta :)

  VastaaPoista
 5. Höh, mikäs tuossa nyt oli sitten jyrkkää tai palestiinavastaista? Kallehan toteaa miltä maailma näyttää. Onko vika maailmassa vai peilissä, vai miten se nyt menikään.

  Sain nyt vasta vihdoin viimein hankittua sen Tekniikan Maailman 9/07 numeron, jossa Alestalo, Winterhalter ja Ahlbeck puivat ilmastoasiaa. Mainio kirjoitus - ihan kiihkoton ja paikoitellen syventyi asiaan ihan kunnioitettavasti ollakseen kuitenkin aikakauslehti. Paras oli silti Alestalo, joka myönsi ettei heidän organisaatiossa ole "toisinajattelijoita". Puistattaa ajatella millainen organisaatio se on. Mukava että valtio tukee tuollaisia yks'silmäisiä hengenravintoa tuottavia keskitysleirejä. Pitäisköhän hakea sinne duuniin?

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!