torstaina, toukokuuta 10, 2007

Ihmeiden aika

Kevättä ilmassa? Mielenhäiriö? Oli mikä oli, mutta Totuuden Minna Nalbantoglu on julkaissut selkeästi Puolueen vastaisen kirjoituksen: “Paskannamme demokratian päälle”. Käykääpä lukemassa!

Tästä suivaantuneena Pikkupoika tekee täysin epädemokraattisen ja blogin aktiivilukijoita harmittanevan päätöksen: Totuuden Torvein-äänestyksen tulokset on mitätöity! Uusintaäänestys järjestetään lähiviikkoina.

6 kommenttia:

 1. Aika hämmentävää. Uuden äänestyksen järjestämistä kannatan lämpimästi. En siksi etteikö Minttu ansainnut voittoaan, mutta tulee taas uutta jännitettä Totuuden selaamiseen. Tällä kertaa voisi tehdä sellaisen kavalkadin, jossa ehdokkaiden mehevimmät hersytykset olisi listattu, vai taitaa olla liian suuritöinen projekti?

  VastaaPoista
 2. Minua ei harmita yhtään. Nyt pääsen äänestämään Mykkästä.

  VastaaPoista
 3. Tänään tuli loistava radio-ohjelma Uutiset 50v sitten, ja siinä niin pönäkästi todettiin, että Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton kansantalous on maailman toiseksi suurin. Nyt 40v vallankumouksen jälkeen, se on kasvanut 30-kertaiseksi [9% p.a.]. Henkeä kohti laskettuna se vielä häviää muutamille läntisille valtioille, mutta nyt tehdyt Hrustsevin uudistukset tähtäävät siihen, että ne saadaan kiinni, ja Neuvostoliitto kasvaa maailman suurimmaksi talousmahdiksi.

  Mikä ihme siinä on, että vielä löytyy niitä nuijia, jotka Totuuteen menee kirjoittamaan ylistävästi Venezuelan Chavezin 21. vuosisadan sosialistisesta ihannevaltiosta. Mikä sen puupään nimi olikaan? Minä äänestän häntä. Tai Tervamaata.

  Saanko antaa useamman äänen? Tai voiko jakaa äänensä eri kertoimilla useamman kandidaatin kesken?

  VastaaPoista
 4. KT: tuli tosta mieleen, että tuossa Mikael Moore leffa-jutussa oli:

  In February, Moore took about 10 ailing workers from the Ground Zero rescue effort in Manhattan for treatment in Cuba, said a person working with the filmmaker on the release of "Sicko."

  Todellakin "sicko" ... jos tuota kokeilisi eläimillä saisi kyllä PETAn peräänsä ;)

  VastaaPoista
 5. No eiköhän tuohonkin kirjoitukseen joku 'heikki' käynyt hellyttävästi nuhtelemassa takinkääntäjä-Minnaa:

  "Jos väitteet kaivetaan esiin niin ne ovat: sosialistit paskantavat demokratian päälle vaikka syyttivät siitä Sarkozya. Mihin pyrit? Oletko niin iloinen oikeiston voitosta että et pystynyt enää pitää näennäistä puolueettomuuslinjaasi?

  Tiedät, että syrjäytyneiden lähiönuorten ja anarkistien rähinä ei liity sosialistipuolueeseen. Tiedät Ranskassa asuvana että Sarkon oikeistopopulistinen rähinä on suurempi mellakoiden aiheuttaja kuin hillitsijä.

  Racaille. Kärcher. Kertoisitko niistä sanoista joskus lukijoillesi."


  Kihelmöivintä tässä on se, etten pysty enää sanomaan, onko 'heikki' aito anarkistiromantikko vai ultrasarkastinen piruilija. Viestin huumorintajuttomuus viitannee aitouteen, eikä aika liene vielä aivan kypsä tämmöiselle kolminkertaiselle kontrahuumorille :)

  VastaaPoista
 6. Minnan blogissa on vieraillut kirjoittajia, jotka ovat ihan tosissaan väittäneet Minnan olleen antiseko-linjalla.

  Minna myös avoimesti sanoi, ettei hän itse voisi kuvitella äänestävänsä Sarkozya. Tällaista rehellisyyttä arvostan, vaikka olenkin itse toisella kannalla.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!