maanantaina, helmikuuta 05, 2007

Totuuden torvein -- finaali

Pikkupoika on saanut kyselyjä, koska Totuuden torvein- kilpailun voittaja kruunataan. Vielä ei ole sen aika, sillä nyt on vuorossa kolmen kärjen osalta suuri finaali. Aikaa äänestykseen on koko helmikuu, jonka jälkeen Pikkupoika julistaa vuoden 2007 voittajan. Koska aina löytyy niitä, joiden mielestä kukaan noista kolmesta loppukilpailuun selvinneestä ei ansaitse tätä suurta kunniaa, lomakkeeseen on ennakoivasti jätetty myös tuo "muu"-kohta. Näin mahdollinen musta hevonen voi vielä nousta kärkeen. Eikun äänestämään!

4 kommenttia:

 1. maksalaatikko6/2/07 11:07

  Kun finaali lopulta ratkeaa, niin Totuuden torveimmalle voisi lähettää tiedon äänestystuloksesta ja linkin kaikkiin hänen toilailujaan käsitteleviin postauksiin :D

  VastaaPoista
 2. Pieni etukäteisesittely kirjoittajien pahimmista pläjäyksistä olisi voinut olla paikallaan etenkin meille, joilla Totuus menee useimmiten suoraan postilaatikosta paperinkeräykseen.

  VastaaPoista
 3. Hmmm... eilen tuli Ranskan Googlen kautta visiitti Blogiin. Hakusanana oli "Minna Nalbantoglu". Vähän sen jälkeen tuli pari visiittiä Sanomien domeinista Googlen kautta hakusanalla "Totuuden torvein" ;)

  Vasara, katsellaan jos keritään. On lähiaikoina mennyt vähän turhankin paljon aikaa blogin ylläpitoon... Hyvää alkumakua saa, kun googlaa ehdokkaiden nimiä :)

  VastaaPoista
 4. Harmi ettei yleisönosaston kirjoituksia voi äänestää. Tällä viikolla oli Eetu 11v joka kirjoitti että hän ei halua kuolla, tehkää jotain ministerit. Ihan ku pyhäkoulusta. Tänään taas joku urpo kirjoitti, että aletaan viljellä Saharaa. Aletaan vaan, eihän se mikään kallis projekti ole.

  Ja olihan sitten pääkirjoituksessa maininta, että skeptikot eivät löydy ilmastontutkijoiden keskuudesta. No ei kai - miksiköhän. Ovat pääkirjoituksen mukaan muiden alojen tutkijoita, kuten geologeja.

  Sitten joku englantilainen rikas lupas 19 miljoonaa euroa sille, joka keksii kuinka kasvihuonekaasut voidaan poistaa ilmakehästä, uutisoi Totuus tänään. Se se olis laite - ihan kuin Bondista. Hullu tiedemies poistaa hiilidioksidin ilmakehästä.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!