maanantaina, lokakuuta 27, 2008

Vaali-ilta Totuudessa: 20 netsiä häiriköi

Totuuden vaali-illat ovat aina niin ihqui kuten Reetta Räty kertoo:
Kuntavaalit, kuntavaalit!

Kollega radiosta tuli töihin tuulettaen.

Eikä syyttä. Vaali-illat toimituksessa ovat mahtavia. Säpinää, kuhinaa, tohinaa, ja aina vähän myös teknisiä ongelmia, myöhästymisiä ja hukassa olevia asioita
Eilen illalla hukassa oli monikin asia, mutta yritystä ei silti puuttunut. Kun tunti oli mennyt vaalihuoneistojen sulkemisesta ja maaseudun äänestyspäivän äänet tulvivat sisään, tarkkasilmäinen päivystäväpenaali Markus Myllyoja on jo havainnut vaalien trendit niin Tasavallassa kuin Helsingissäkin:Vielä puoli yhdeltätoista Totuus tietää Espoon todelliset häviäjät:Mutta illan ehdoton sankari Hyvien taistelussa Pahoja vastaan on Milka Sauvala. Heti kun Väärän ehdokkaan läpimeno Helsingissä näyttää vääjäämättömältä Milka reagoi niin kuin vain Hyvä ihminen voi:Ne kaikki 20 netsiä protestoi, ja Milka antaa pienen myönnytyksen: vaihdetaan otsikossa "maahanmuuttajien vastustaja" "maahanmuuttajakriitikoksi".Ne kaikki 20 netsia protestoi edelleen, ja Milka joutuu antamaan Pahalle jo pikkusormen: "kova maahanmuuttopolitiikan kritiikki ja maahanmuuttajien vastustus" korvataan "kovalla maahanmuuttopolitiikan ja monikulttuurisuuden kritiikillä".


Ne kaikki 20 netsiä jatkaa protestejaan, ja Milka koettaa bluffia vaihtamalla artikkelin otsikosta "maahanmuuttajakriitikko" "maahanmuuton kriitikoksi" mutta vain keskustelualueella (siellähän ne netsit hilluu).Mutta nyt tuli Milkalle pieniä vaaliteknisiä ongelmia. Olli Sademies ei olekaan menossa läpi ... miten ihmeessä pitää koko jutun oleellisin henkilö Tony Halme artikkelissa? Milka on luova, selvästi Puolueen parhaat penaalikoulut käynyt:Ne 20 netsiä ovat kuitenkin pirullisia, ja Milka jää otsikkobluffistaan kiinni. Pakko vaihtaa myös varsinaisen artikkelin otsikko.


Lopullisen vaalituloksen varmistuttua ei tarvitse kuin muuttaa jossittelut faktoiksi ja artikkeli on valmis. Ei ehkä ihan niin hieno kuin Milka oli tarkoittanut, mutta minkäs Hyväkään ihminen voi niille 20 netsille!

[Lisäys: Kaikkien Hyvien johtava älykkö ja moraalinen selkäranka viskoo kiviä Lasitalossa tekee vaalisääennusteen:
Luvassa loputtomat nettipalstamillimetrit saivartelua siitä, mitä eroa on sillä, että suhtautuu kriittisesti maahanmuuttajiin, ja sillä, että suhtautuu kriittisesti maahanmuuttopolitiikkaan.

Onko ihan varmaa, että nämä kaksi asiaa voi täysin erottaa toisistaan?
Olipa hieno kysymys, mistä tulikin mieleen Pikkupojan ennuste:
Luvassa olemattomat nettipalstamillimetrit saivartelua siitä, mitä eroa on sillä, että suhtautuu kriittisesti veronmaksajiin, ja sillä, että suhtautuu kriittisesti veropolitiikkaan.

Onko ihan varmaa, että nämä kaksi asiaa voi täysin erottaa toisistaan?]

16 kommenttia:

 1. 0n se Pravdan väki kyllä niin ihmeen liukasta. Kuin ämpärillinen rasvattuja etanan lonkeroita. Hyvä että pidit armotta kuvakaappauskirjaa tästäkin kiemurtelusta.

  Ja mikä parasta, Mestari tuli valituksi. =)

  VastaaPoista
 2. Täytyy kyllä ihmetellä sensuurin ilmeisesti täydellistä puuttumista tuon artikkelin keskustelussa. Siellähän annettiin jopa pahaa-aavistamattomille lukijoille linkkejä Scriptan kirjoituksiin sekä Totuuden revisionismin osoittavaan kuvakaappaukseen!

  Siltä varalta, että tilanne muuttuu moderaattorien toivuttua järkytyksestään ja veren alkaessa taas kiertää pahimman vitutuksen laannuttua, tilanne 27.10. klo 03:14: Keskustelussa on 121 viestiä ja kaikki em. linkit tallella.

  VastaaPoista
 3. Uskomatonta! Ei voi kuin ihmetellä miten alas tuo lehti on vajonnut :)

  VastaaPoista
 4. Ostakaahan pojat lisää niitä foliohattuja ! hah hah

  VastaaPoista
 5. Tokihan Jussin kirjoituksista paistaa maahanmuuttaja-[b]neutraalius[/b] ;)

  Jokainen voi herran palstaa lukemalla vetää omat johtopäätökset, joten älkäähän Jussin kannattajat viitsikö aliarvioida muiden lukutaitoa.

  Ps. Itse vastustan autoilua mutten autoja, vaikka kirjoittelenkin autoja halventavia tekstejä ja linkittelen joka toiseen kirjoitukseen yksittäisten autojen "vikoja". LOL

  VastaaPoista
 6. 27.10.2008 11:10 linkki Totuuden keskustelupalstalta toi tänne onnistuneesti. Merkitään päivä aikakirjoihin.

  VastaaPoista
 7. "Tokihan Jussin kirjoituksista paistaa maahanmuuttaja-[b]neutraalius[/b] ;)"

  Jussi ei pidä maahanmuuttoa lähtökohtaisesti pahana asiana. Hän vastustaa ainoastaan sitä, mitä osa maahanmuuttajista suomalaisten monikultturistien avustuksella puuhaileen. Tämän yhteistyön hedelmää on heikkenevä huoltosuhde sekä kasvava rikollisuus.

  -Anton

  VastaaPoista
 8. Hieno homma, bloggaus on parhaimmillaan taidetta. :)

  DuPont

  VastaaPoista
 9. Laitavasemmisto nappasi 49,6%:n kannatuksen Hesassa ja määritteli heti Persujen äänestäjät duunarimiehiksi ja liberaaleiksi naisiksi:

  Ei aivan salonkikelpoista.

  Hesan ankeat ajat jatkunevat, ja Sumuistenvuorten Gorilla parahtikin heti ruuhkamaksuista:

  Sumuvuori uskoo, että vihreiden vaalivoiton ansiosta puolueella on hyvät asemat edistää omaa ruuhkamaksumalliaan.

  Näinä aikoina minusta olisi kohtuullista, että helsinkiläiset maksaisivat mökkimatkamaksua ylittäessään ihanan kaupunkinsa rajat. Helsinki-Vantaalle helsinkiläinen pääsisi jatkossa vain 615 Z:lla - omalle laiturilleen - jossa kerättäisiin käteisellä viiden euron vinjettimaksu jokaiselta matkustajalta. Maksulla rahoitettaisiin lentokentän henkilöautoparkkia.

  VastaaPoista
 10. KT:n linkissä penaali Mikko Välimaa tilittää:

  Blogeissa ja keskustelupalstoilla maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta on väitelty kiivaasti jo vuosia.

  Samaan aikaan päivänpolitiikassa keskustelu on ollut miltei kuollutta. Tällainen vaikeneminen näyttäisi nyt osaltaan sataneen ääninä kriitikoiden pussiin.


  Jessus mitä arroganssia. Ensin tehdään itse kaikki mitä kyetään keskustelun tappamiseksi ja sitten "ihmetellään" ettei asioista keskustella päivänpolitiikassa. Miten ihmeessä nämä Totuuden ääliöt nukkuvat yönsä?

  P.S. Totuuden penaaleille pieni tiedoitus: jo kello yhteen mennessä tätä postausta oli käynyt lukemassa reilut 2000 ihmistä. Kuten sanoin vuosi sitten Maija Aallolle sensuroidussa kommentissa [muuten kannattaa huomata että siinäkin ketjussa on yksi nyt Vantaalla läpi mennyt valtuutettu, onnittelut!] te ette enää pysty kontroloimaan sitä, mitä ihmiset saavat lukeakseen tai mistä ihmiset keskustelevat. Aikuiset ihmiset eivät kohtaa ongelmia pistämällä pään pensaaseen ja kädet korville. Yhä harvempi tämän maan kansalainen jakaa sen teidän pikku kuppikuntanne vihervasemmistolaisen maailmankuvan. Toivottavasti nämä vaalit ovat pienimuotoinen herätys sinne Lasipalatsiinkin. Ehkä olisi aika siirtyä siellä lehdessänne takaisin tiedonvälitykseen maailmankuvan välityksen sijaan?

  VastaaPoista
 11. Hänen mielestään maahanmuutto lisää turvattomuutta ja siten myös populismia

  Kyllä huvittaa nuo kommentit/arviot. Joko politiikan tutkijat ovat aivan pihalla tai heitä referoivat penaalit. En enää tiedä kummat. Seuraavakin on hyvä; vuosia on tuostakin pidetty ääntä, ja nyt tarvittiin tutkija sen keksimiseksi:

  ...talouspolitiikkansa perusteella perussuomalaiset eivät sijoitu perinteisessä puoluejaottelussa erityisen oikealle.

  Mutta tuo Pikkupojan huomio siitä, että ensin Totuus tekee kaikkensa tukahduttaakseen keskustelun, ja nyt ihmettelee miten asiasta ei ole puhuttu, on hyvä. Ymmärtääkseni näiden vaalien jälkeen Totuus ei edelleenkään muuta omaa linjaansa, mutta poliittisesti korrektista pannasta aihe saattoi päästä pois.

  VastaaPoista
 12. Hieman itseäni klassisena liberaalina ja osaksi sekoomuslaisena hieman pelottaa tämän hallo-aholaisen narratiivin "legitimisoituminen" vaaliuurnilla.

  Lähinnä siltä osin, että vanhoista puolueista demukat ja kepulit ajautuvat entistä enemmän kiusaukseen ottaa moiset teesit enemmän tai vähemmän myös julkisen retoriikkansa osaksi (kauna ja kateushan siellä jo ovat), väyrysten ja rajamäkien osoittaman esimerkin mukaisesti. Eihän käytännössä mikään muuttuisi vaalituloksia ja lehtiotsikoita lukuun ottamatta, mutta poliittisen keskustelun taso laskisi nykyistäkin alemmaksi, suorastaan epärehelliseksi "mostpodernistisuudessaan"(sic!).

  Itse en sinällään pitäisi yhtään pahana, vaikka joskus tulevaisuudessa kaikkein yksisilmäisimmät sosialidemokraatit ja kepulaiset olisivat korvaantuneet vaikkapa työteliäillä ja yksilön oikeuksia ja asemaa korostavilla islaminuskoisilla maahanmuuttajilla.

  "Toiveena" tuo ei toteudu miltään osin (työteliäät ihmiset osaavat karttaa Suomen asenneilmastoa ja verotusta), mutta millään en voisi edes teoreettisella tasolla asetuttua kannattamaan sitä, että erinäisten kulttuuriperäisten artifaktien perusteella ihmisiä alettaisiin etukäteen luokittelemaan "kelvollisiin" ja vähemmän "kelvollisiin", puhumattakaan mahdollisista geneettisistä jaotteluista.

  Ohi PC-puheen, paikallisten populaatioiden perimä on osin hyvinkin "pullonkaulaistunutta", ja toisin kuin eurooppalaistaustaisten juutalaisten tapauksessa, näyttää johtavan naapuripopulaatioita vaatimattomampiin tuloksiin yksilötasolla puhuttaessa taudeista ja terveydentilasta, mutta myös niinkin kontroversiaalisesta asiasta kuin älykkyydestä, kuten Vanhanen seniorin, Lynnin ja jopa J.P Roosin(!) papereista voi arvailla.

  Ilmeisesti svekomaanit olivat sittenkin oikeassa, ja koko fennomania ja siitä seuranneet asiat ovat olleet mitä suurin onnettomuus Fennoskandian geopoliittiselle maantieteelle! ;-)

  VastaaPoista
 13. http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Nettivideo+irvailee+Urpilaisen+vaali-illan+kestovastauksille/1135240594659

  Mukana oikein linkkikin YouTube-videoon - hmmn, ei vain ole se josta tuossa puhutaan vaan "Voittopuhe - Jutta Urpilainen"

  VastaaPoista
 14. Kiitti vinkistä! Totuus korjasi jo linkin, mutta ehdin tallentaa sivun ennen sitä.

  VastaaPoista
 15. "millään en voisi edes teoreettisella tasolla asetuttua kannattamaan sitä, että erinäisten kulttuuriperäisten artifaktien perusteella ihmisiä alettaisiin etukäteen luokittelemaan "kelvollisiin" ja vähemmän "kelvollisiin", puhumattakaan mahdollisista geneettisistä jaotteluista.

  Ohi PC-puheen, paikallisten populaatioiden perimä on osin hyvinkin "pullonkaulaistunutta", ja toisin kuin eurooppalaistaustaisten juutalaisten tapauksessa, näyttää johtavan naapuripopulaatioita vaatimattomampiin tuloksiin yksilötasolla puhuttaessa taudeista ja terveydentilasta, mutta myös niinkin kontroversiaalisesta asiasta kuin älykkyydestä, kuten Vanhanen seniorin, Lynnin ja jopa J.P Roosin(!) papereista voi arvailla."

  Joku puhuu komeasti itsensä pussiin yhdellä kertaa. Mine olen suuuuuresti hämmästynyt.

  VastaaPoista
 16. Vitun paskat rasistit.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!