tiistaina, lokakuuta 14, 2008

MIA: pienin yhteinen jaettava

Jotenkin Pikkupojalle jäi sellainen kutina, että tässä Totuuden Virve Kähkösen artikkelissa Lapsimorsianten määrä laskee hitaasti unohtui mainita jotakin.

6 kommenttia:

 1. Tarkoitatko siis sitä, että paperiprintin vastaavan uutisen viimeinen kappale puuttuu tuosta nettiversiosta? No, minäpä kopioin sen tänne:

  "Kyse ei ole ainoastaan muslimiperheistä. Olemme saaneet selville, että sitä tapahtuu myös kiinalaisissa ja afrikkalaisissa yhteisöissä, kuten somaliperheissä [onko siellä muita kuin sunneja?] ", sanoi labourin parlamenttiedustaja Margaret Moran The Guardian -lehdelle. Parlamenttiedustaja auttoi tutkimuksen järjestämisessä omassa vaalipiirissään. Moranin mukaan ongelma ei rajoitu uusiin siirtolaisiin. "Monet näistä naisista olivat kolmannen sukupolven brittejä."

  VastaaPoista
 2. Ai kato se oli sana muslimi/islam mikä oli Virpiltä unohtunut ;)

  VastaaPoista
 3. Missä viipyy Hämeen-Anttila selittämässä, että lapsimorsiamet eivät edusta oikeaa islamia vaan esi-islamilaisia heimotapoja, joille islamista ei löydy tukea?

  VastaaPoista
 4. Totuuden penaalin tarinat ovat levinneet maailmalle.

  Dhimmiwatch

  VastaaPoista
 5. Joskus oikeasti ihmetyttää, että miten on mahdollista kirjoittaa asioista näin epärehellisesti. Luulisi, että toimittajat omaavat edes vähän selkärankaa limanuljaskaisista poliitiikoista ja virkamiehistä poiketen...

  VastaaPoista
 6. Täytyy tunnustaa, että tuossa jutussa kuva kuitenkin kertoo enemmän kuin sanat. Valistuneelle lukijalle ei jää epäselväksi, missä maailmankolkassa lapsimorsiamet ovat yleisiä.

  Toisaalta tekstistä löytyy mm. seuraavat älyttömyydet:

  "Lapsimorsiamet ovat yleisiä erityisesti Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, Etelä-Aasiassa sekä osissa Latinalaista Amerikkaa ja Karibiaa."

  "Esimerkiksi Britannian lehdet ovat pitkin vuotta kirjoittaneet tyttöjen katoamisista brittikouluista. Britanniassa epäillään, että alaikäisiä tyttöjä lähetetään ulkomaille solmimaan avioliittoja. "

  Näissä kaipaisi sitä älyllistä rehellisyyttä, vaikka islamia ja profeetta Muhammadin 9-vuotiasta Aisha-vaimoa ei mainittaisikaan.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!