perjantaina, lokakuuta 24, 2008

Totuus Amerikasta

Viikko sitten Akuliinasta innostunut Totuuden NJET-liite on tällä kertaa ottanut teemakseen Suuren Saatanan! Etusivun introssa Ville "Antinpoika?" Blåfield kertoo tuskaisesta kokemuksestaan, kun Messiaasta oli paljastunutkin virhe. Itse pääartikkeli on tietenkin Pekka Mykkäsen käsialaa. Psychon evankelisti-tyhmä-väärinäänestäjä-bimbo -artikkelia on lisäksi täydennetty Markus "Kaarlonpoika?" Nordenstrengin Tom Morello-haastattelulla sekä Tuija Pallasteen kertomuksella uussuomalaisesta, Irakista kotoisin olevasta taiteilijasta, "jota miehittäjä määrittää". Erittäin moniarvoinen USA-numero!

P.S. Sille aamulla Totuuden domainista blogiin Googlesta hakusanoilla "nyt-liitteen" martelius saapuneelle kerrottakoon, että Katja ei enää ole NJET-liitteessä. Kannattanee soitella kulttuuri/TV-toimituksen puolelle. Eikö teillä Totuudessa ole sisäistä puhelinluetteloa?

3 kommenttia:

 1. NJETin etuaukeamalla on Virheiden ehdokkaat, surullinen lista. Siellä kuitenkin pilkisti vetyperoksidiblondi nimeltään Jonita Martelius. Lieneekö sukua?

  Taka-aukeamalla puolestaan Riku Siivonen pohtii taas maailman menoa otsikolla "Kaksi kilometriä vasemmalle":

  ...olen viime aikoina ollut pettynyt itseeni. Olen unohtanut köyhät ja kohkannut vain jostain ilmastonmuutoksesta. Olen siis ajautunut oikealle.
  ...
  ...ei se raha näytä tihkuvan alas asti
  [lue: köyhille] ilman valtion suurempaa apua. Oli siis aika siirtyä kaksi kilometriä oikealle.
  ...
  Kiinalaisessa ravintolassa pohdin, että vihreitä voisi äänestää, jos ääni ei valuisi oikeistovihreille.

  VastaaPoista
 2. Oli siis aika siirtyä kaksi kilometriä vasemmalle eikä oikealle. vi77u tätä perjantaita.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!