torstaina, lokakuuta 16, 2008

Kill him!


Totuuden Pekka "Psycho" Mykkänen on tuohtunut Väärämielisten amerikkalaisten törkeästä käytöksestä:
Ilmapiiri etenkin Palinin tilaisuuksissa on välillä ollut suorastaan uhkaava, ja ehdokasta on syytetty kansan kiihottamisesta Obamaa vastaan.

The Washington Post esimerkiksi kertoi viime viikolla Floridassa pidetystä tilaisuudesta, jossa eräs kannattaja vaati Obaman tappamista sen jälkeen kun Palin oli syyttänyt Obamaa "terroristin kanssa kaveeraamisesta".
Törkeää, katsotaanpa latteus alkuperäisellä kielellä:
"Now it turns out, one of his earliest supporters is a man named Bill Ayers," Palin said.

"Boooo!" said the crowd.

"And, according to the New York Times, he was a domestic terrorist and part of a group that, quote, 'launched a campaign of bombings that would target the Pentagon and our U.S. Capitol,'" she continued.

"Boooo!" the crowd repeated.

"Kill him!" proposed one man in the audience.
Obaman tappamista? Kyllä sen niin täytyy olla, koska Psycho asian vahvistaa blogissaan:
“Tappakaa hänet!” huusi toinen kannattaja viitaten Obamaan, kun Palin kertoi Obaman yhteyksistä “terroristi-ystäväänsä” Bill Ayersiin.
Jos teille jäi tuosta alkuperäisestä lainauksesta väärä kuva, niin kannattaisi säätää sensoreita herkemmälle! Asia nimittäin on niin, ettei näitä voi ymmärtää tai kuulla oikein jollei ole omistautunut Pekan tavoin taistelulle Hyvien puolesta Pahoja vastaan. Esimerkkiä näyttää Psychon penaalikollega David Singleton The Scranton Times-Tribune-lehdestä. David kuuli tiistaina ainoanana Palinin tilaisuudessa läsnäolleena selkeän Obamaan viittaavan "Kill him!"-huudon. Psycho raportoinee tämän viimeisimmänkin törkeyden hetkenä minä hyvänsä.

[Lisäys 17.10.: Psycho jatkaa asiapitoisella linjalla: McTörky ei sytytä amerikkalaisia.]

3 kommenttia:

 1. Tämä vain todistaa, että toimittajilla on parempi kuulo kuin tavallisilla ihmisillä.

  VastaaPoista
 2. Aamulla Radio Helsingissä Pekka Mykkänen kommentoi että 'Vaalit voisi kääntää McCainin eduksi vain joku täysin poikkeuksellinen tapahtuma, kuten salamurha tai lavastettu salamurhayritys'.

  Lavastettu murhayritys? Gosh. Siinä Watergate kalpenisi.

  VastaaPoista
 3. McCainin ääniosuus varsinaisessa vaalissa tulee olemaan hyvin lähellä Obaman vastaavaa, vaikka gallupit näyttäisivät mitä. Yleensä Amerikassa gallupit näyttävät demokraateille suurempia lukuja, koska demokraattien kannattajat ovat perinteisesti laiskempia käymään uurnilla. Lisäksi Obaman tapauksessa vaikuttaa Bradley-efekti.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!