tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

30 miljoonaa miljoonaa

Ilkeät kapitalistit hintalappuineen ovat löytäneet tiensä jo Totuudenkin tietoisuuteen. Anna Karismo & Välihuomio: Meitä on varoitettu.
30 biljoonaa eli 30 000 000 000 000 euroa on käsittämätön määrä rahaa.

Sillä maksettaisiin esimerkiksi Suomen valtion menot 750 vuodeksi. Lähes kaikkien maailman ihmisten pitäisi hääriä töissä vuoden päivät, jotta saataisiin tuotetuksi samalla rahalla tavaroita ja palveluita.

Maailma tarvitsee summan teknologiaan, jolla ehkäistään energiapulaa ja kasvihuoneilmiötä tästä vuoteen 2050, laskee Kansainvälinen energiajärjestö IEA.
---
Viimeistään nyt kannattaa siis unohtaa haaveet siitä, että maailma pääsisi halvalla hiilidioksidista.
Mutta kun, mutta kun, Totuus ja erehtymättömät maailman ilmastototuuden vartijat lupasivat vain vuosi sitten että halvalla päästään!?!
Jotta maailmantalous saadaan muutetuksi, pitäisi IEA:n mukaan suitsia ensin ydinvoiman ja hiilidioksidin talteenoton vastustusta.
Maailmantalous onkin ehdottomasti muutettava globaaliksi suunnitelmataloudeksi.
Kiintoisaa on se, kuka käärii voitot suunnitellusta energiapoliittisesta täyskäännöksestä.
Laskun maksajat ovatkin jo tiedossa. Mutta onneksi maailma pelastuu!

9 kommenttia:

 1. Unohtui mainita Annalle, että eihän tuo 30 biljoonaa ole kuin vajaa viisi euro- (ei kumi-) tonttua jokaista Telluksen nenää kohden. Halpaa kuin saippua. Anna voisikin lähteä vaikka sinne väkivallattomaan ja rikkauksista värisevään Keski-Afrikkaan keräämään kolehtia.

  VastaaPoista
 2. Älä viitsi irvailla Annalle. Hänhän on tunnetusti nero matematiikassa, laskunero suorastaan.

  Ja tuon hintalapun muuttuminen vuodessa tuhatkertaiseksi selittää se, että se tulee töpselistä. Ei kun inflaatio.

  VastaaPoista
 3. Tietenkään ei irvailla. Annahan oli jo melkein sisäistänyt hankalan bruttokansantuote-käsitteen. Ei toki Vostokin entistä liikuntavastaavaa voi lisäksi vaatia vertaamaan tuollaisia hankalia lukuja keskenään. Sitäpaitsi kolme nollaa sinne tai tänne. Who cares.

  VastaaPoista
 4. Etusivun Olli Kivisen kolumni oli taas rankaa kamaa. Ollin mielestä Amerikka pelastuu vain, jos amerikkalaiset USKALTAVAT äänestää mustan miehen johtoonsa. Mistä Pravdaan löytyy kaikkein idioottimaisimmat ajatukset, mitä Suomen maa päällään kantaa? Mikä h4lv4tin separaattori niillä on, jolla kaivetaan vaikka pohjamudista esiin kirjoitus, jolla ylitetään edellisen viikon typerin räpellys? Onko stalinistisen Reetta Rädyn johtamiskulttuuri niin huono, että toimituksessa sallitaan vain yksi linja ja sinne hakeutuvat vain keskinäisen kehun kaverikerhon kumppanukset?

  Tämä uutinen antaa sentään pientä toivoa tulevasta. Onko Ron vihdoin tulossa noutamaan minut täältä hullujen joukosta pois?

  VastaaPoista
 5. Matikkanero17/6/08 18:03

  Unohtui mainita Annalle, että eihän tuo 30 biljoonaa ole kuin vajaa viisi euro- (ei kumi-) tonttua jokaista Telluksen nenää kohden.

  Eikös tuo ole 5000 euroa per nuppi vai menikö mulla tässä nyt joku vitsi ohi.

  VastaaPoista
 6. Tais tuo mennä matikkanerolta ohi tuo viittaus viiteen kiloeuroon eli eurotonttuun ja nimimerkkiini eli kumitonttuun.

  VastaaPoista
 7. Matikkanero: Juu, viisi eurotonttua=5000e = 30 biljoonaa/6 miljardia.

  Mutta pyydän anteeksi Annalta jo tässä vaiheessa, kun ehdotin että hän lähtisi Afrikkaan keräämään tuota kolehtia. Luonnollisesti afrikkalaisten ja muiden jo nykyisellään kestävän kehityksen mukaan elävien ei tarvitse maksaa mitään. Kepa uutisoi: Ilmastonmuutos uusi velka-ansa Afrikalle?:

  ”Ilmastonmuutos on sukupolvemme ratkaiseva kehitys- ja turvallisuusongelma. Siitä vastuussa olevien tulee maksaa korvauksia niille, joiden elinehdot se tuhoaa”, Nigeriassa toimivan Kansainvälisen energia-, ympäristö- ja kehityskeskuksen johtaja Ewah Eleri sanoi.
  ---
  Eleri vaati pakollisia korvauksia saastuttajilta Afrikalle, minkä lisäksi hän paheksui ajatusta, että muutoksiin sopeutuminen pitäisi tehdä velkarahalla.

  ”Juuri kun Afrikka on pääsemässä valtavasta velka-ansasta, teollisuusmaat velkaannuttaisivat meidät uudelleen, jotta selviäisimme ilmastonmuutoksen meille aiheuttamista valtavista vahingoista”, Nigerian Maan ystävien edustaja Omokaro Osayade vahvisti.

  Afrikan ympäristöliike vaatii teollisuusmaita sijoittamaan vähintään prosentin bruttokansantuotteestaan ilmastonmuutosrahastoon.

  VastaaPoista
 8. KT: En osaa kommentoida Kivisen viikottaista kolumnia. En ole nimittäin pystynyt lukemaan (harvemmin nykyisin edes yritän) yhtään Ollin kolumnia kokonaan ainakaan pariin vuoteen. Jo muutaman palstan jälkeen on pakko keskeyttää lukeminen ja mennä ylenantamaan.

  Jokos Kumitontunmäellä on käytössä tällainen?

  VastaaPoista
 9. Order this shirt and together we can “Lick Bush” again in 2008. HAHAHA!!!

  Ei oo serkkupojan paitaa käytössä; täällä mennään ihan luojanluomilla kuin Ryysyrannassa ikään. Näillä öljynhinnoilla karaistuu sietämään pikku pakkasta sisälläkin, mutta onneksi tuolla 30 biljoonalla saadaan ilmastoa lämmitettyä keskimäärin 3-5 astetta, mikä tekee suurimmasta osasta vuotta jo ihan siedettävää: ALL Greenie scenarios lead to disaster

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!