perjantaina, kesäkuuta 06, 2008

Ikuinen elämä


Kuin kaksi marjaa:
Australian Näköradio: Kasvihuonesika (9-vuotiaille)
Puolueen Hengellinen Jaosto: Kiitollisuus, kunnioitus, kohtuus (aikuisille?)

4 kommenttia:

 1. Panin ilolla merkille Totuuden luopuneen Rastaan et al. ehdotuksen mukaisesti täydellisen oikeakielisyyden vaatimuksesta mediassa:

  Aiemmin päivällä poliisi otti kiinni vastanmielenosoittajia, jotka heittivät mielenosoitus kulkuetta pulloja ja bengalin tikkuja.

  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Uusnatsien+marssi+k%C3%A4rjisti+Ruotsin+kansallisp%C3%A4iv%C3%A4n+vieton/1135236972473

  VastaaPoista
 2. Klomi Nein8/6/08 10:09

  On toki muistettava, että tiedostaville Penaaleille oikeinkirjoitus "ei ole mitään".

  Postmodernissa toimittajantyössä oikeinkirjoitusta voidaan ajatella vaikkapa porvarillisen muotokielen jäänteenä. Tällöin on pidettävä luonnollisena sitä, että vallitsevat sovinistiset valtarakenteet on dekonstruoitava, viime kädessä kielelliset konventiot ja muut ahdistavat rajoitteet armotta hyläten.

  Sen sijaan väärinkirjoitusta esiintyy paljon, mutta tällöin ei tarkoiteta kielioppia tai semantiikkaa, vaan Totuudesta poikkeamista ja muuta Puolueesta erkanemista, mitä subjektiivisesti ottaen on varmasti suurin mahdollinen onnettomuus mikä toimittajaa kuin toimittajaa voi kohdata, päihteiden tilapäisen loppumisen ohella.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tuota Planet Slayer -peliä on käsitelty myös täällä:
  http://www.coyoteblog.com/coyote_blog/2008/05/the-worst-thing.html

  Muiden epäloogisuuksien ohella siinä pelissä tosiaan toistuu se käsittämättömän yleinen hörhömeemi, että "maapallolla on x määrä hyödyllisiä resursseja, joista jokaiselle ihmiselle on varattu vain y määrä, mutta nykykulutuksella ne loppuvat/ilmastonmuutos riistäytyy käsistä/tms. z vuoden päästä".

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!