torstaina, kesäkuuta 26, 2008

Hyvät vs. Pahat -osaston tapahtumia

Team Totuuden lähiaikoina hieman pimennossa ollut vasen laitakärki Katja Martelius kertoo tänään TV-sivuilla paitsi että televisio on oopiumia kansalle niin häntä kohdanneesta suuresta vääryydestä. Katja oli maanantaina odottanut innolla sitä oikeaa Nalle Puh-versiota, mutta olikin nukahtanut [visuaaliset lukijat, varoitus!] yöpaidassaan sohvalle ennen ohjelman alkua. Nalle Puh kun alkoi vähän kymmenen jälkeen. Niinpä Katja vaatiikin, että tällaiset ohjelmat esitettäisiin jo aiemmin, kun hänen pitää mennä nukkumaan jo kymmeneltä herätäkseen aamulla 6.15. Ukaasi päättyy itsetietoisen pontevasti.
Kuulkaa, tässä täytyy pyörittää kansantaloutta!
Pitäisikö pistää kolehti pystyyn, että saataisiin tälle kansantalouden tukipilarille tallenteva digiboksi? Vaikka Topfield.

Pelinrakentaja Reetta Räty on puolestaan radikaalisti uudistunut, vaikkei tukkaa leikannutkaan.
Mut aloitetaan varovasti nämä elämänmuutokset, vaikka blogipostausten otsikoinnista.

Koska mä en enää kuuntele mitään muuta kuin erästä tiettyä kotimaista ihanaa albumia, lopetan tällä sekunnilla näiden postausten otsikoinnin biisien nimillä. Muuten kaikilla postauksilla on sama nimi, Headphones.

Eikä tässä suinkaan kaikki uusi, mahtava, yllättävä ja ihmeellinen.
Jännitys tiivistyy...
Supersuosiota juuri nyt nauttivat biisit, levyt ja miehet on sijoitettu tuohon oikeanpuoleiseen palkkiin. Kuunnelkaa siitä!
Siis kaupallisia linkkejä (Totuuden omaan musiikkikauppaan, tietenkin)! Reetta, muista että jos annat sille pikkusormen...

12 kommenttia:

 1. Meiltä saa halvalla Handanin. Takuu ei enää ole voimassa, joten paljon ei kehtaa pyytää. Mukana tulee ilmaiseksi 50 nauhoitettua jaksoa Muumilaakson tarinoita.

  VastaaPoista
 2. Annamari Sipilä kuvailee Piia-Noora Kauppia päivän paperiprintissä sivulla B6:

  Europarlamentin konservatiiviryhmässä Kauppi lukeutuu toisinaan oikeaan, toisinaan vasempaan siipeen.

  Oikeaan laitaan hän kuuluu silloin, kun kyse on markkinavoimien vapaasta toiminnasta.

  Vasen laita on vuorossa silloin, kun Kauppi puolustaa naisten- sekä seksuaali- ja muiden vähemmistöjen oikeuksia.


  Jälleen kerran onnistutaan piiloviestillä kertomaan, mitkä asiat ovat hyviä ja mitkä pahoja, ja samalla ne leimataan "vasemmistolaisiksi" tai "oikeistolaisiksi".

  Kaikkihan me tiedämme, että vasemmistolaiset yhteiskunnat ja Suomessakin kommunistien perinteiset kannatusalueet Lapissa ja Kainuussa ovat olleet seksuaalivähemmistöjen syvintä kannatusaluetta. Ja vastaavalla tavalla oikeisto (siis konservatiivinen kirkko) on aina vastustanut verotusoikeuttaan vapaan markkinatalouden puolustajana. Vai tarkoittiko Sipilä oikeistolla liberaaleja? No, liberaalit saivareet ne vain kirjoittelevat nimimerkkiensä turvin intter-netissä.

  VastaaPoista
 3. Vedän taas hiukan ohi aiheesta. Hyvän ja pahan taistelua kannattaa seurata myös Olli Herralan metrossanukkuja-blogissa. Sielläkin on aatteen palo välillä niin voimakasta, että ei voi kuin hiljaa ihmetellä miten syvälle Puolueen teesit ovat kansaan uponneet. Itse asiassa on aivan sama mitä Herrala kirjoittaa niin se on joidenkin mielestä automaattisesti huono asia kun siihen liittyy Suuri Saatana. Hyvää viihdettä siis.

  VastaaPoista
 4. Totuuden pääkirjoitussivulle päästetään kesällä viherhihhuleita ja vasemmistohörhöjä tavanomaista helpommin.

  Vielä ei kuitenkaan ehdoteta hyönteisruokavaliota, mutta lihalle halutaan haittaveroa.

  Ilmastomuutosta hillitään myös oikeilla ruokavalinnoilla

  Päivi Mattila, jonka sanotaan olevan ruokakysymykseen keskittynyt ympäristöliikkeen toimija ja Härkäpapua sarvista -lähiruokakeittokirjan kirjoittaja, sanoo mm. seuraavaa:

  "Olisi luontevaa, että esimerkiksi lihavalmisteille ja typpilannoitteille säädettäisiin lähiaikoina tuntuva haittavero. Näin ympäristömyönteisten tuotteiden kulutus lisääntyisi miltei huomaamatta."

  Päivi voisi seuraavaksi väsätä sen hyönteis- ja matoruokiin keskittyvän keittokirjan. Hyönteiset ovat vaihtolämpöisiä eli ne eivät kuluta niin paljon energiaa kuin sika- ja nautaeläimet eivätkä näin tuota kasvihuonekaasuja.

  VastaaPoista
 5. Kannattaa vilkaista myös Totuuden Välihuomio-palsta, jossa tuore toimituspäällikkö ja älyllinen blogisti kertoo syistä, miksi hän innostui aikanaan tasavallan Keisarinnasta.

  VastaaPoista
 6. Hammer: Ehkä sinne ei enää kukaan täysipäinen edes tarjoa juttua?

  Reetta muuten julkaisee nykyään noi Välihuomionsa blogissaan.

  Voi sitä iloa, kun Tarja Halonen valittiin ensimmäisen kerran presidentiksi.
  Nainen! Punatukkainen, äkäinen, liberaali, kansanomainen nainen!
  Nainen, joka heilastelee naapurin miehen kanssa.
  Vedettiin tyttöjen kanssa kännit.


  Reetta muuten kävi tänään taas visiitillä.

  Hei Reetta, kun varsin useasti käyt kylässä, niin voisit varmaan joskus jättää viestinkin? Sama koskee tietenkin sitä loppuakin Totuuden toimitusta, joka tänne päivittäin eksyy (useimmiten kuukkeloituaan omaa nimeään).

  VastaaPoista
 7. Johan sitä ollaan epäkohteliaita, kun ei edes "hei" sanota ;)

  VastaaPoista
 8. Taloudessamme on yksi koiranpentu ja toinen tulossa (aiai, ekologinen jalanjälki ja kasvihuonekaasut). Luonnollisesti ne eivät ole sisäsiistejä.

  Vaimo ehdotti, että meidän pitäisi tilata Totuus, koska ilmaisjakelulehdistä saatava sanomalehtipaperi ei riitä vahinkoja varten.

  Siinä onkin ensimmäinen ja ainoa järkiperuste tilata Totuus.

  Hyvät kesät Pikkupojalle, Kumitontulle ja muille kommentoijille!

  VastaaPoista
 9. Hyvät kesät Hammerille (ja tietysti muillekin)!

  Muista grillata kunnon pihvejä, nyt kun se vielä on halpaa!

  VastaaPoista
 10. Kiitos samoin - helteisiä päiviä Vasarahammerille ja Pikkupojalle. Tuskanhiki tässä otsalle nouseekin, kun lukee noita pihviveroja. Ei siksi, että se olis huono idea vaan siksi, että taas asia jätettiin puolitiehen.

  Pihvivero pitäis toteuttaa nimittäin niin, että pihviveroina kerätyt eurot kytkettäisiin juhantalolaisittain tofun ja itujen hinnan alentamiseen.

  Kaikki pitäs ite tehä...

  VastaaPoista
 11. Minulta saa Topfield-merkkisen verkonpainon.

  499 € maksaa, kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

  VastaaPoista
 12. Vasara & Octavius: Katjakin lienee (Totuudesn domainista vierailu Googlen kautta hakusanoilla "nalle puh" martelius) vieraillut kirjoitusta lukemassa tänä aamuna eli voitte odotella kyselyjä digiboksin perään hetkenä minä hyvänsä ;)

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!