torstaina, kesäkuuta 26, 2008

Kaikki oli paremmin ennen!

Oletteko koskaan miettineet, mitä tapahtuisi, jos Puolueen Radiossa esitettäisiin Puolueen ideologian vastaista propagandaa? Enää ei tarvitse ihmetellä, sillä Kirsi Virtanen on kokeillut juuri tätä.
Oliko ennen kaikki paremmin?

Julkaistu To, 19/06/2008 - 13:25 Tuottaja Kirsi Virtanen

(YLE Radio 1 ke 25.6. kello 9-06-10.00)

Ei tosiaankaan ollut, väittää Kirsi Virtanen. Nostalgia ei perustu tosiasioihin, sillä elintasomme on noussut ja me voimme entistä paremmin.

Ihminen, ei jumala on vastuussa nykyisestä hyvinvoinnista.

Menestyksen takana on kolme kovaa k:ta - kauppa, kapitalismi ja kulutus.
Klikkaamalla ohjelman sivuille pääsette nauttimaan Valistuneiden kuuntelijoiden tiukan analyyttisesta vastahyökkäyksestä. Linkit itse ohjelmaan:
25.6.2008 klo 09:06

Ennen oli kaikki paremmin. MP3

Paitsi että ei ollut. Kapitalismin ylistyslaulu.
Kesto 00:40:13
[HT: Dan/Vieraskirja]

9 kommenttia:

 1. WAU! Toivoa näköjään on vielä Ylen anninkin suhteen. Kymmenen minuuttia kuunneltu tuota ja kuulostaa ihan kunnon matskulta.

  VastaaPoista
 2. Mitä helvettiä? Times they are a-changing? Voidaanko Suomi kohta sijoittaa samalle pahuuden akselille Yhdysvaltain ja Ison-Britannian kanssa? Odotan innolla. (Tai sitten kyseessä on vain pakollinen esitys yrittää välittää myös "se toinen näkökulma").

  Luin myös jokin aika sitten Johan Norbergin blogista, että hän oli käynyt haastateltavana Suomessa. Tietääkö joku mitä varten?

  VastaaPoista
 3. Anon, kysyin asiaa Norbergilta, ja kyseessä on syksyllä ykkösellä alkava uusi keskusteluohjelma. Ohjelman nimestä päätellen se tehdään toisella kotimaisella. En tiedä tohdinko mainita nimeä julkisesti, koska tyhjästä googlehausta päätellen ohjelmaa ei ole vielä julkistettu.

  VastaaPoista
 4. Itsellä on aika mennyt blogissa esiintyvän "kritiikin" parissa, ja nyt sattuu mahaan kaikesta nauramisesta.

  Kriitikoiden seasta löytyi vanhan ja uuden koulukunnan marxilaisia. Pääasialliseksi eroksi paljastuu mitä termiä käytetään kuvaamaan suurta saatanaa - kapitalismia vai uusliberalismia.

  Hienointa on tapa jolla kaikki paha mitä keksitään laitetaan kapitalismin/uusliberalismin syyksi, ja sitten samaan syssyyn syytetään Virtasta yksisilmäisyydestä. :D

  VastaaPoista
 5. Pasi: kiva kuulla että tällaistakin ohjelmaa tehdään!

  Santtu: Hieno blogin aloitus! Lisäsin linkkilistaan, jospa vaikka muutama lukija eksyisi täältäkin sinne! Steynin video tuoreimmassa postauksessasi on aivan hillitön!

  VastaaPoista
 6. Santtu, samanlaisia reaktioita kommentit aiheutti täällä, naurettiin niille työkaverin kanssa liki duettona. :)

  VastaaPoista
 7. Kirsi Virtanen saa puhua koko Suomen kansalle tunnin viikossa. Siksi minulla on oikeus vaatia häntä ajattelemaan hieman, ennen kuin hän puhuu. Muuten vaadin hänen ohjelma-aikansa luovuttamista jollekin älykkäämmälle. Joka keskiviikkoaamu pakinoi myös Jertta Blomstedt. Hänellä riittäisi asiaa varmasti tunniksikin, ja hänen älyllisestä tinkimättömyydestään olisi jokaisella toimittajalla opittavaa.

  Hah!

  VastaaPoista
 8. Tuo Jertta Blomstedt -heitto melkein pudotti tuolilta.

  "älyllisestä tinkimättömyydestään"

  Sen sijaan pitäisi sanoa

  "ideologisesta tinkimättömyydestään"

  VastaaPoista
 9. Itsellä on aika mennyt blogissa esiintyvän "kritiikin" parissa, ja nyt sattuu mahaan kaikesta nauramisesta.

  Muistakin jaksoista löytyy hyviä kommentteja.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!