tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Artikkelin tarina?

Ilta-Totuudessa julkaistiin (*) 22.5. seuraava artikkeli:
Heinäluomalla liki 70 000 euroa selvittämätöntä vaalitukea

22.05.2008 18:17, päivitetty 22.05. 19:10

Vaalirahoitusilmoituksiaan ovat tähän mennessä parsineet eniten kokoomuksen ja keskustan kansanedustajat. Niiden merkittävänä tukijana on ollut kohuttu yhdistys Kehittyvien maakuntien Suomi.

Suurimmat nyt jäljellä olevat epäselvyydet ovat MTV3:n uutisten mukaan Sdp:n kansanedustajilla.

Peräti 27 Sdp:n kansanedustajaa ei jostain syystä ole edelleenkään täydentänyt puutteelliseksi tiedettyä vaalirahoitusilmoitustaan.

Suurimmat yksittäiset epäselvyydet liittyvät demarien väistyvän puheenjohtajan Eero Heinäluoman vaalirahoitukseen.

MTV3:n mukaan Heinäluoman ilmoittamasta vaalituesta 68 870 euroa on puutteellisesti eritelty.

Eero Heinäluoman vaalirahoitusilmoituksessa tämä koostuu seminaarimyyntitulosta (30 930 euroa), tuesta puoluejärjestöiltä (2 700 euroa, materiaalimyynnistä (13 010 euroa) sekä etujärjestöiltä, säätiöiltä, yhdistyksiltä ja vastaavilta tulleesta seminaarimyyntitulosta (22 230 euroa).

Eero Heinäluoman tulisi täydentää ilmoitusta niin, että selviäisi, kuuluuko summiin yli 1700 euron suorituksia. Hän ei ole näin tehnyt, vaikka kehotti alkuviikosta puoluetovereitaan täydennyksiin.

MTV3:n mukaan myös mm. Matti Ahteella (sd) on 41 948 euron ja puoluesihteeri Maarit Feldt-Rannalla 44 104 euron edestä puutteellisesti eriteltyjä tukia.
Nyt tämä artikkeli on mystisesti kadonnut (löytyy alkuperäisestä kopioituna täältä ja Googlen Cachesta kopioituna täältä). Tietäisiköhän joku lukija kertoa lisää tämän muistiaukkoon pudonneen artikkelin tarinasta? Mihin tuo "MTV3:n uutisten mukaan" viittaa?

(*) Tämä näkyy (vielä) Googlen Cachesta. Cachen päivittymistä ajatellen Pikkupoika otti asiasta todisteeksi ruudunkaappaukset:


[HT: Anon]

6 kommenttia:

 1. Artikkeli ei muuten ole kadonnut Ilta-Sanomien sivuilta kokonaan, sillä selaimen otsikkorivillä näkyy edelleen artikkelin otsikko. :)

  VastaaPoista
 2. Pasi, erinomainen huomio! Tässä on varmaan sittenkin vain kysymys jostain erikoisesta teknisestä ongelmasta, joka mystisesti sattui kohdistumaan juuri tähän artikkeliin ;)

  VastaaPoista
 3. Antti-Einari3/6/08 21:58

  Kysykää toki meriselitystä webmasterilta/päätoimittajalta/miltä lie asiasta vastaavalta taholta.

  VastaaPoista
 4. Olen odotellut pikkupojan kommentti, mutta taisi PPkin hiljentyä,...

  "Vaikkei seuraavan 7 vuoden aikana olisikaan signaaleja ilmaston lämpenemisestä, niin ei se mitään todista..."

  http://tinyurl.com/6dxby5

  VastaaPoista
 5. Katsotaanpa lyhyesti aamun otsikot:

  (A5) Helsinki pelastetaan tulvalta Naton harjoituksessa. Harjoituksen skenaario on meriveden kohoaminen yli kaksi metriä ja sen jälkeinen kesämyrsky.

  (A8)Avotulen teko kielletty Etelä-Suomessa. Pitkän sateettoman kauden jäljiltä maasto on poikkeuksellisen kuivaa.

  (A9)Kuivuus voi vaikeuttaa linnunpoikasten ravinnonsaantia.

  (A17)Kuivuus kiusaa puistojen nurmikoita ja kasvillisuutta. Ilmatieteenlaitoksen mukaan Etelä-Suomessa oli toukokuussa poikkeuksellisen paljon hallaöitä. Vantaan vastaava puutarhuri Kimmo Palviainen muisteli toissavuoden kuivaa kesää, jolloin etenkin kallioperäisillä mailla puita jouduttiin kaatamaan kuivuuden takia.

  VastaaPoista
 6. Heinäluoman vaalituet edelleen erittelemättä (6.6.). Nyt kun Totuuden demariekspertti Hanna Kaarto on jo ehtinyt järkyttyä Ahteen tapauksesta, luulisi että kannattaisi Totuudenkin kaivella noi Eeron reilun 50000 "seminaarimyyntitulot" suurempien järkytysten välttämiseksi.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!