torstaina, toukokuuta 22, 2008

Täydellinen suoja: punasumu

Puheet siitä että Totuus ei raportoisi tasapuolisesti asioista voidaan jättää omaan arvoonsa. Hienoa esimerkkiä näyttää tänään Pekka "Psycho" Mykkänen, jonka on väitetty yksipuolisesti kirjoittavan vain toisesta Suuren Saatanan kahdesta pääpuolueesta. Tänään nimittäin Psycho antaa lähes puolet Ulkomaat-osion etusivusta sille toiselle: Republikaanit pelkäävät veristä tappiota marraskuun vaaleissa.

Erinomaista journalistista taitoa esittää myös Psychon oppi-isä Jyri Raivio. Eilen Jyri oli jälleen vainunnut talousuutisen törkeästä rasistissävytteisestä riistosta.
"Finnair on houkutellut korealaisia lentoemäntiä katteettomilla lupauksilla", sanoo tiedotteessaan matkustamohenkilökunnan suomalaisen ammattijärjestön Suomen Lentoemäntä- ja stuerttiyhdistyksen eli SLSY:n puheenjohtaja Mauri Koskenniemi.

Hän käyttää muutenkin kovaa kieltä. Korealaisemännät ovat hänen mukaansa "tulleet huijatuiksi" ja he syyttävät Finnairia "rasistisesta työsyrjinnästä".
Todellakin kovaa kieltä, mutta näin ne korealaiset sanoivat kuten SLSY:n lehdistötiedoitteesta käy ilmi.
Korealaiset: "Rasistista työsyrjintää"
---
"Halusimme suomalaisen lentoyhtiön palvelukseen, koska Suomella on Koreassa hyvä maine. Sitä pidetään puhtaana ja raikkaana Pohjoismaana, jossa asuu rehellinen kansa. Olemme hyvin pettyneitä Finnairin toimintaan, joka tuntuu suorastaan rasistiselta työsyrjinnältä. Eivätkö Finnairin korealaiset työntekijät ole tasa-arvoisia muiden kanssa? Alan suomalaisen työehtosopimuksen mukaan me olemme oikeutettuja samantasoiseen palkkaan kuin muut Finnairin palveluksessa olevat kolleegamme. Yllättäen meidän pitäisi tyytyä nyt pelkkään tuntikorvaukseen ilman lisiä, vaikka rekrytointivaiheessa meille luvattiin noin 2.400 US-dollarin suuruinen peruskuukausipalkka ja asiaankuuluvat lentolisät", kertovat Finnairin rekrytoimat korealaiset lentoemännät.
Todella törkeää valehtelua ja suoranaista rasismia! Mutta, mutta, tänään Jyri sitten lataa todellisen yllätyskäänteen.
Emännät allekirjoittivat työsopimukset ja painottivat Finnairin tiedotteen mukaan, etteivät he missään vaiheessa olleet syyttäneet Finnairia "rasistisesta työsyrjinnästä" kuten suomalaisten emäntien ammattiliiton SLSY:n tiistaina julkistamassa tiedotteessa väitettiin.

Tällaiset väitteet oli tiedotteen mukaan heidän suuhunsa heidän näkemättään pannut SLSY:n puheenjohtaja Mauri Koskenniemi. Nyt korealaisemännät syyttävätkin häntä katteettomien lupausten antamisesta ja sanovat joutuneensa ammattiyhdistyspolitiikan pelinappuloiksi.
Oho! Tarkistetaan asia vielä Finnairin tiedoitteesta.
- Tilanne muuttui kannaltamme hämmentäväksi kun SLSY:n puheenjohtaja Mauri Koskenniemi esitti meille katteettomiksi osoittautuneita lupauksia. Meitä on käytetty pelinappuloina ammattiyhdistyspolitiikassa, toteavat korealaiset.

Korealaiset sanoutuvat irti heidän suuhunsa laitetusta sitaatista SLSY:n eilisessä tiedotteessa.

- Sisältö ja sitaatit olivat SLSY:n käsialaa, emmekä edes nähneet tekstiä, korealaiset sanovat.
Kokemattomampi toimittaja näkisi tapauksessa törkeää hyväksikäyttöä, valehtelua ja katteettomia rasismisyytöksiä. Kokemattomampi toimittaja saattaisi jopa nähdä asiassa aihetta syvällisempään penkomiseen, varsinkin kun ns. oikea suojaväritys ei liene Koskenniemen (virheät - de röda) puolella.

Mutta ei Jyri, sillä koneneena Puolueen miehenä hän tietää, että Mauri on Hyvien puolella (TM) ja siten ns. punasumun ympäröimä. Sen takaa voi ja saa Tasavallassa ilman seuraamuksia huudella ihan mitä tahansa: verrata eduskunnan puhemiestä Hitleriin ja juutalaista kansanedustajaa Shylockiin, syyttää ulkoministeriä KGB:n kätyriksi,... Se on kuulkaas niin sankka sumu, että Jyri ei tarvittaessa sen takaa kuule eikä näe yhtään mitään!

10 kommenttia:

 1. Moi,

  Koska olet muutamaan otteeseen tuonut esille näkemyksesi siitä, kuinka totuus ja ilta-totuus tuntuvat olevan vasemmalle kallellaan, ajattelin että tähän linkittämäni uutinen saattaisi kiinnostaa - olet kommentoinut tällaisia asioita silloin tällöin.

  http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=1500000000000105&posting=22000000035400200&view_mode=threaded

  Tämä uutinen nimittäin käväisi Ilta-Sanomien nettisivulla ja ehdin jo haukkoa henkeäni, että "kuinka ihmeessä tämä on päästetty läpi?"

  Noh, ilmeisesti vahingossa - tuota uutista on nyt turha etsiä Ilta-Sanomien sivuilta.

  Kyseinen uutinenhan on alunperin MTV3:n selvityksestä vaalirahoitusselvityksistä. Ilmeisesti suurimmalla oppositiopuolueella, vaikka oikeistoa äänekkäästi kovisteleekin, on omassa pesässä vähän siivoiltavaa.

  VastaaPoista
 2. Psycho jaksaa hehkuttaa tuota Irakin sota -mantraa.

  McCainin vaikeuksista vedota omaan peruskannattajakuntaansa hän ei mainitse, kuten ei myöskään Obaman taustalta löytyvistä patologisesti valkoisia vihaavista mustista rasisteista.

  Jos Obamasta tulee presidentti, hänelle käy kuin Jimmy Carterille. Tosin Carterkin oli Obamaan verrattuna syvällinen ajattelija. Obama on pelkkä tyhjä kuori ja mediakupla, todellinen postmoderni terapiapoliitikko. Obaman todennäköisestä epäonnistumisesta republikaanit hyötyvät pitkällä tähtäimellä, tai sitten ei.

  VastaaPoista
 3. Anonyymin linkittämä viesti on poistettu. Mitähän kummaa siinä mahtoi lukea?

  VastaaPoista
 4. Sivulla C8 on tämä pikku-uutinen, joka kertoo korutonta kieltään nykymenosta. Kierrätystä ja naapureiden ilmiantoja. Ei mitään uutta auringon alla:

  Itäsaksalaiset ovat saaneet "hyvien tekojen aapisen", jonka neuvoja noudattamalla on suuret toiveet päästä viranomaisten silmissä hyvän kansalaisen kirjoihin. Aapisen julkaisija on Itä-Saksan "kansallinen rintama" ja se luettelee 53 ehdotusta hyvistä teoista. Esim. pykälä 21 kehoittaa parturia korjaamaan talteen asiakkaan päästä ajelemansa hiukset, koska niitä voidaan käyttää hyväksi huopateollisuudessa.

  Jos joku havaitsee naapurinsa valmistelevan maastapakoa, hän tekee 33 pykälän mukaisen hyvän työn ilmoittaessaan siitä viranomaisille, sillä pelkkä paon valmisteleminen on uuden rikoslain mukaan rangaistava teko.

  Jos kansalainen löytää kirjakaupasta kirjan, jossa kerrotaan kreivien pojista ja köyhistä neidoista tai kapitalisteista, hänen on oppaan mukaan heti vaadittava kirjakauppiasta hankkimaan edistyksellistä kirjallisuutta.

  VastaaPoista
 5. Tänään Puolueen näköradiossa sattui pieni lipsahdus. Öljyvarojen riittävyydestä keskustelemaan saapunut Turun yliopiston geoologi päästi ilmastokerettiläisiä mielipiteitä suorassa lähetyksessä.

  Kannattaa katsoa Ylen areenasta. Oli muutenkin mielenkiintoista tarinaa öljystä (vailla normaaleja Puolueen ideologisia taikalaseja).

  VastaaPoista
 6. Kiitokset vinkistä Hammerille/anonille! Tulipa penaalille kiire lopettaa haastattelu ;) Kyseessä oli siis professori Matti Räsänen. Ehkä lähipäivinä näemme taas Puolueen Oikean Ilmastotiedon vartijan Mikko Alastalon (omat julkaisut tiedelehdissä: 1 kpl) korjaamassa tätäkin harhautunutta geologia.

  VastaaPoista
 7. Kiitos linkistä!
  Loistavaa järjen ääntä Matti Räsäseltä. Nyt Matti on sitten vaan leimattu denieriksi ja pian kriinpiissillä ja sun muilla on ihan oma sivu Matille, jossa todetaan Matin olevan saatanasta seuraava.

  VastaaPoista
 8. Ihme ja kumma!27/5/08 15:28

  Vaikka ei varmasti ketään kosketa erityisemmin, niin johtava uusvasemmistolainen intellektuelli ja suorastaan Helsingin Sanomien toimituksen "henkisesti oma ehdokas", professori Heikki Patomäki, sai Helsingin Yliopiston rehtorinvaalissa yhden (1) äänen.

  Että näin. Kevyttä, ultrakevyttä vai täysin olematonta? No ei näy hänen ja kaltaistensa saamassa julkisuudessa yhtään pätkää...

  Muutoin on todettava, että valittu professori Wilhemsson on oikeustieteellisestä ponnistaneista monella tapaa parempi vaihtoehto kuin dekaani Jukka Kekkonen, vaikka jälkimmäinen ei ole pysynyt uskollisena Demla-perinnölleen ihan niin tiukasti kuin varmasti jossakin Helsingin Sanomissa tai muussa Puolueen ideahautomossa toivottaisiin.

  V

  VastaaPoista
 9. Ennustaja ennustaa, että rankkasateet yleistyvät, joten ennustaja tarvitsee lisää rahaa antaakseen uusia ennustuksia, jotta aiempien ennustusten säikäyttämät kansalaiset saisivat lisää ennustuksia.

  Mikä on suomalaisilla yrityksillä toistaiseksi härskein viritys rahastaa ilmastonmuutoksella? Oma ehdotukseni on Hesan liikennelaitoksen (tai mikä sen nimi nykyisin onkaan) bussien takaulkoseinän peittävä mainos "Hillitse ilmastonmuutosta - käytä bussia". Myös moni talotehdas ja pari autonvalmistajaa ovat jo pitkällä kampanjoissaan.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!