sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

KGBn sylikoira

Puolueen puhdasoppiset ovat lähiaikoina oivaltavasti verranneet eduskunnan puhemiestä Hitleriin ja juutalaista kansanedustajaa Shylockiin. Sarjaa jatkaa Totuuden Hannu Marttila hupaisalla oivalluksella ulkoministeristä.
Ja vielä hupaisampaa on oivaltaa, että kun Taisto Sinisalo -vainaa aina aloitti puheensa oikeistovaarasta varoittamalla, hän ehkä tarkoitti Ilkka Kanervan kaltaisia KGBn sylikoiria.
Tarkennuksena sanottakoon että kommentin takana on siis kuusikymppinen taistolainen eikä
kokoomusnuorten herjaus- solvaus- ja likaamisosasto, se sama josta saatiin näyttöä presidentin- ja eduskuntavaalien alla.

2 kommenttia:

 1. Henkilökohtaiset solvaukset ja salaliittoteorioiden virittely kuuluvat stalinistien standardiargumentteihin.

  Muutoin on suorastaan nautittavaa seurata, kun Puolueen kulttuuripenaali tekee itsestään täydellisen pellen.

  Kokoomusnuorten herjaus-, solvaus ja likaamisosasto on varmaankin se hirvittävä juutalaisten salaliitto, josta Siionin viisaiden aikakirjoissa puhutaan.

  VastaaPoista
 2. Marttilalta on todella karannut mopo käsistä. Sosialisteilla ei ole tapana panostaa käytöstapoihin, koska ne kuuluvat Taantumukselliseen porvarillisuuteen. Ihmettelen jälleen, kuinka 60-vuotias ihminen sekoaa noin totaalisesti? Räyhää verkossa, haukkuu ja solvaa. Ei hallitse tyylilajiaan ja tulee nolatuksi. Säälittävä äijä.

  SK:n nettisivuilla oli artikkeli Kissistä ja Rossista. Joku kyseli siellä, oliko Kiss juutalainen, kun nimi viittaisi siihen mahdollisuuteen. Sehän selittäisi tämän sopan.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!