maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Kainaloita myöden

Aijai! Suurkaupungin simppu, Totuuden romaniekspertti Kimmo Oksanen työntää kätensä vapaaehtoisesti sinne itseensä: Onko naissuojatienmerkki oikein?

Liekö vahinko vai vieläkö työväenjuhla sumentaa arvostelukykyä, mutta tuosta sovinistisesta pilkkakirjoituksesta kosto on varma. Nyt voikin tämän blogin lukijat veikata joutuuko Hai hyllylle vai selviääkö julkisella katumusharjoituksella? Montako bleeding heart kerjäläiskirjoitusta tarvitaan lepyttelemään toimituksen reetat, virpit ja jennit?

Kimmolle ja muille tuoreemmille bloggaajille vielä kertauksena nozickin ikivihreä neuvo:
älä koskaan kirjoita omalla nimelläsi naisista tai muista kuin euripidisestä rodusta mitään negatiivista. Itse asiassa roduista ei oikeastaan kannata kirjoittaa mitään. Jonain päivänä joudut maksamaan sanoistasi. Miehistä ja erityisesti valkoisista miehistä sen sijaan saa kirjoittaa mitä vain pahaa ilman mitään todisteita.
[Lisäys 12.5.: Kimmon katumusharjoitukset ovat alkaneet: Pyysikö Avellan oikeasti anteeksi?, 13.5.: Romanit saivat nimensä oveen]

6 kommenttia:

 1. Juu. Ja se hahmo on musta - olisiko se Obaman äiti?

  VastaaPoista
 2. KT: Obaman äiti on valkoinen...

  Muuten olen toki sitä mieltä, että olisi syytä ottaa tarkasteluun liikennemerkkien hahmojen värivalikoima: määräys, ohje- ja opastusmerkkien henkilöhahmot -- pl. suoajatie-merkkissä -- ovat kaikki valkoisia. Sen sijaan varoitus-, kielto- ja rajoitusmerkkien hahmot ovat mustia. Pyritäänkö tässä luomaan ja vahvistamaaan stereotyyppista ennakkoluuloa että valkoisia voi ohjata ja opastaa mutta villejä mustia pitää hillitä ja rajoittaa?!?

  VastaaPoista
 3. Aijoo, tarkoitin santavuorelaisella lausunnollani Obaman isoäitiä.

  Kieltomerkit ovat punaisia, mutta opasteet sinisiä...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/5/08 19:04

  Nimimerkki jmk kerää kyllä päivän naurut Totuuden tietyn uutisen kommentillaan, olisiko sitten huumorintajuisia ihmisiä myös Totuuden palveluksessa, vai onko Penaalikunnalle(R?) käynyt vahinko?

  Ja jotta en synnyttäisi vääriä mielikuvia, niin itse en ole kaikilta osin tyytyväinen eräiden viranomaistahojen tulkintoihin perusoikeuksien piiristä, mutta kannatan myös ehdottomasti vähintään 400.000 työperäisen maahanmuuttajan tuomista Suomeen, riippumatta siitä, että perustuuko po. luku tietyn työministeriöstä uuteen superministeriöön siirtyneen ääri-ihmisen suunnitelmatalousideologiaan tai ei.

  Nimimerkillä: Totuus ei pala tulessakaan, mutta kyllä kaminan sytyttämisessä Hesarista voi olla apua. (Mutta jos on aikaa runsaasti käytettävissä, niin kannattaa vuolla niitä lastuja, tämä siis vinkiksi varushenkilöille.)

  VastaaPoista
 5. Niin - ja kuinka sitten liikennevaloissa? Kun vihreät ovat ylittäneet tien, jatkavatko menstruoivat naiset kadun ylittämistä? Ja missä välissä sitten heteromies citymaasturillaan pääsee etenemään matkallaan töihin/kotiin?

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!