perjantaina, toukokuuta 16, 2008

Arkipäivä

Tänään, entisenä sotaväen lippujuhlan päivänä, näistä kuvista tulee kuluneeksi 90 vuotta:Puhdasoppiset viettävät tätä loppumisen juhlaa samoissa merkeissä kuin alkamisenkin juhlaa. Totuus toki mainitsee muistopäivän ohimennen uudelleenkirj, öööh, tarkentaessaan historiaa, mutta sitä karmeaa v-sanaa ei sentään taaskaan erehdytä käyttämään. Mainintaa ei tietenkään ole kerettiläisten juhlastakaan, mutta miksi olisikaan kun esim. Keisarinna ei juhlaan osallistu. Hän kun ei muilta tärkeämmiltä kiireiltään ehdi paikalle:
Torstai 15.5.

Keskuskauppakamarin valtuuskunnan kevätkokous, Finlandia-talo (tasavallan presidentin puhe)

Kansallinen Itämeri –tapahtuma, Turku (tasavallan presidentin puhe)


Perjantai 16.5.

Tasavallan presidentin esittely, valtioneuvosto


Lauantai 17.5.

Eli arvon lukijatkin jatkanevat vain tavallisen arkipäivän viettoa. Jos on pakko muistella jotain, niin muistelkaa vaikka Lenin-setää. Niin Totuudessakin tehdään.

[Lisäys 18.5.: Pikkupojan hämmästykseksi Totuus julkaisi lyhyen raportin juhlasta, josta selviää tarkemmin Keisarinnan kiireet.
Halonen vetosi muun muassa aikataulusyihin.

Vapaussodan muistojuhlan aikaan perjantaina Halonen tapasi Linnassa kansanedustajista koostuvan turvallisuuspoliittisen seurantaryhmän ja keskusteli ryhmän kanssa lähes kaksi tuntia tekeillä olevasta turvallisuus- ja puolustuspoliittisesta selonteosta.
Jottei esimerkiksi v-sanan käyttö veisi koko kättä, Totuus luonnollisesti tasapainottaa kerettiläisten juhlasta kertovaa artikkelia yhtä pitkällä oikeamielisten kommentilla: Helsingin vasemmisto ihmettelee Rihtniemen vapaussotapuhetta. Tämä näyttää kirvoittaneen parissa lukijassa käsittämättömän reaktion:
Jessus
m-ö | 16.5.2008 22:53

Vasemmistopoliitikot hämmästelevät Helsingin kaupunginhallituksen kokoomuslaisen puheenjohtajan Suvi Rihtniemen perjantaista sisällissota-aiheista puhetta.

Sen kun hämmästelevät. Todellisuudessa vasta nyt saa taas puhua valkoisista neutraalisti. 60-luvulla syntyneenä olen joutunut tämän punaterrorin uhriksi. Enimmän osaa elämääni on mediasta, jne saanut lukea ja kuulla vain sitä punatuubaa. Nyt kun (jo 2000-luvulla) joku ei valkoisia hauku, niin heti ollaan hämmästelemässä. Tsiisus.

-----------------

missä on neutraali journalismi
mikä olikaan uutisen motiivi | 16.5.2008 23:37

Lopetan hesarin tilauksen. en vaan enää jaksa rahoittaa tulipunaista journalismia. En ymmärrä miten tästäkin aiheesta saatiin "uutinen" ja kokoomuksen edustaja ikäänkuin puolustuskannalle.

Punaiset aloittivat kapinan ja heidät pistettiin järjestykseen, siksi tätäkään tekstiä ei tarvitse kirjoittaa venäjäksi. jostain syystä toimittajakuntaan ja mediaan on pesiytynyt kommunistien jäänteitä ja kaikki "uutiset" kirjoitetaan sosialismin tai kommunismin ihanteiden sumentamin lasein. Luokatonta journalismia, tai pikemminkin harkittua propagandaa. Hesari sahaa kuitenkin onneksi yksipuolisuudella samalla omaa oksaansa ja painoarvo mielipidevaikuttajana katoaa tasaisen varmasti.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!