tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Helposti ymmärretty

Aiemmin mm. älykkyyttä analysoinut Totuuden uutispäällikkö Anna Karismo löytää tänään jo legendaksi muodostuneella Välihuomio-palstalla (*) Itävallan insestitapauksen syylliset: Itävaltaa ja itseäkin on vaikea ymmärtää.
Mitä Itävalta on? Postikorttimainen ja konservatiivinen EU-maa, jossa ihmisten yksityisyyttä varjellaan tarkkaan. Tällä vuosituhannella se on ollut otsikoissa myös äärioikeistolaisen Jörg Haiderin vaalivoittojen vuoksi.

Voi olla sattumaa, että (sota-ajan eläneen) isän huhutaan uhkailleen kammioon sulkemiaan lapsia juuri kaasutuksella, natsien tappomenetelmällä.
(*) Eilen meitä ilahdutti ko. uutisanalyysipalstalla tuore toimituspäällikkö blogityylisellä äitiyspakkausvertailulla.

2 kommenttia:

 1. Eih... Mitäs tuohon vois sanoa? Latteata tämä on, mutta todetaan nyt vaikka niin, että ministeri Sirpa Pietikäisen rattijuopumustuomio on ollut tällä vuosituhannella otsikoissa samoin kuin Rosa Meriläisen hermoloma. Kuvastavatko ne välihuomiomaisesti suomalaisen (naisen) sielunelämän tuskaisuutta ja kykyä hankkia ja kasvattaa lapsia?

  Voi yhyren tähären.

  VastaaPoista
 2. Kuvastavat. Kysymystä "mikä suomalaista naista vaivaa" on pantattu aivan liian pitkään. Kaapit on vihdoin avattava, vaikka niiden sisältö olisi kuinka kammottava tahansa.

  Itävalta on liian helppo yleistää syylliseksi, koska sellainen resonoi moraalisäteilijää mukavasti lämmittäen.

  :)

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!