tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Mykkänen tekee paljastuksen

Totuuden Pekka Mykkänen tekee tänään nerokkaasti otsikoidussa artikkelissaan USA:ssa vasen on keskellä ja oikea siellä sun täällä suurpaljastuksen: Amerikka ei ole sittenkään yksikäsitteisesti kahtiajakautunut Hyviin ja Pahoihin ihmisiin.
Muistattehan, kuinka oikeisto eli republikaaninen puolue vei Yhdysvallat keväällä 2003 tuhoisalle sotaretkelle Irakiin? Tiedättehän, kuinka demokraatit eli vasemmisto yrittää nyt saada amerikkalaissotilaat pois Irakin sisällissodan jaloista? Kahdessa yllä olevassa lauseessa syyllistytään yksinkertaistuksiin, jotka ovat tavallisia, kun yritetään karsinoida amerikkalaista politiikkaa.

8 kommenttia:

 1. Minusta itäsuomalaiset ovat oikeistoa ja länsisuomalaiset vasemmistoa, koska pohjoiseen katsoessani Lappeenranta on oikean käden ja Turku vasemman käden puolella. Kun katson etelään, tilanne tietysti muuttuu, enkä ole keksinyt vielä ratkaisua siihen ongelmaan, ja tarvitsenkin apua.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittiko Mykkänen lainkaan siitä, kuinka suurin osa vasemmistosta eli demokraateista oli mukana kannattamassa Irakin sotaa. Eli suuri osa niistä, jotka nyt kovaan ääneen vastustavat sotaa, kannattivat sitä alkujaan.

  Entä kertoiko Mykkänen, että suuri osa republikaaneista eli oikeistosta ei enää ole erityisen innostunut sodasta? He eivät kuitenkaan pidä moraalisesti kestävänä hylätä omia joukkojaan, jotka vaarantavat henkensä joka päivä. Monet heistä myös ymmärtävät, että vetäytymisellä on myös seurauksia, jotka voivat olla vielä ikävämpia kuin Irakissa sinnitteleminen vaikeuksista huolimatta.

  VastaaPoista
 3. vasarahammer,

  itse asiassa mainitsi, nyt kun kysysit.

  VastaaPoista
 4. No hyvä, sitten on kehitystä tapahtunut. Ehkä vielä joku päivä pystyn lukemaan Totuutta aamuisin ilman, että kahvi menee väärään kurkkuun.

  VastaaPoista
 5. Tässä on dokumentissa on Puolueen historiaa CIA:n näkökulmasta.

  http://www.foia.cia.gov/CPE/ESAU/esau-55.pdf

  VastaaPoista
 6. Hammer, ei innostuta liikaa... Mykkänen oli edelleen Mykkänen: hänen asiantuntijansa (ja artikkelin runko) tuli luonnollisesti objektiivisesti politiikkaa seuraavasta Center for America Progress hautomosta ja muutenkin teksti oli taattua Pekka-laatua Sinä päivänä lentää kyllä kahvit syliin kun Mykkänen tekee jutun, joka pohjautuu esim. CATO:n, Heritagen tai AEI:n edustajan haastatteluun.

  VastaaPoista
 7. Hammer, erinomainen löytö! Teen oman postauksen asiasta.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti demokraatit saavat täyden vallan Yhdysvalloissa. Republikaaninen puolue on katastrofi.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!