maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Vuosipäivä

Tänään, vuosipäivänä, Amnesty ja Totuus muistuttavat maailmaan yhdestä johtavasta ihmisoikeusloukkaajasta. Ymmärrettävästi tässä kiireessä ei ole aikaa pienemmille ihmisoikeusrikkojille, ei edes vuosipäivänä. Kauan eläköön Puolueen relativistiset ihmisoikeudet!

[Totuus on luonnollisesti ollut myös liian kiireinen käsittelemään lukuja: 140 ja 191.]

2 kommenttia:

  1. Suuren ja Pienen Saatanan nostaminen suurimmiksi ihmisoikeusloukkaajiksi on samaa loogista jatkoa sille, että ennen G8-kokousta Saksan poliisia arvosteltiin liian kovien otteiden käyttämisestä. Ihmettelen vaan millä vanutupoilla poliisi on siellä mellakoitsijoita läpsinyt, kun 500 poliisia telottiin hoitoa vaativaan kuntoon.

    Miten työnantaja (siis poliisi tai valtio) voivat sietää 500 työntekijänsä hakkaamisen? Jotain Euroopassa on pahasti pielessä, kun poliisi on syyllinen, eivätkä mellakoitsijat. Jotain on myös pahasti pielessä, kun vastaavia joukkotappeluita ei Suuressa ja Pienessä Saatanassa näy eikä suvaita. Ei todellakaan näytä Euroopasta poistuneen lammasmainen sosialismin tukeminen. Sen seurauksia sitten on lukematon määrä. Paradoksaalisesti tämä manner ei pysty edes suojautumaan ulkoiselta viholliselta, mikä näköjään lienee sitten ainakin päämäärä jos ei tarkoitus.

    VastaaPoista
  2. Juu, ja muutama huppupää pidätetään pariksi tunniksi. Ei saa pidättää kauemmaksi, muuten nämä demokratian esitaistelijat alkavat itkeä fasistipoliisista kuten Tallinnassa. 500 poliisia (30 vakavasti) loukkaantuneena ja mitä tapahtuu (Totuudesta):

    Poliisi ilmoitti pidättäneensä 128 mellakoitsijaa, joista osa vapautettiin nopeasti kuulustelujen jälkeen. Sunnuntai-iltana pidätettyjä oli 68.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!