maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Tunnista liput

Euroopan toivojen osoittaessa rauhallisesti mieltään Saksan Rostockissa, tavanomaisten punaisten ja mustien lippujen rinnalle Edistyksellisimmät olivat laittaneet vähän väriä. Kokeilkaapa te Pikkupojan taantumukselliset lukijat tunnistaa nämä Puolueen toivojen paratiisit.

Ensin varsin helppo: Saksan Puolueen loistoajoilta peräisin olevan asuntokompleksin edessä liehuu myös hieman sinistä ja valkoista.
Edistyneemmät kokeilkoot taitojaan myös vähän haasteellisemmassa tehtävässä. Mikäs värikäs paratiisilippu heiluu rauhallisten mustahupparien keskellä (on keskellä ruutua n. 30 sekunnin jälkeen)?

6 kommenttia:

 1. Putin uhkaa kohdistavansa ydinohjukset Eurooppaan. Halosen mielestä vahva Venäjä on siis turvallinen Venäjä. Vahva Kiina on luonnollisesti myös turvallinen Kiina? Heikko Suomi lisää turvallisuutta? Vahvat Suuri ja Pieni Saatana sen sijaan eivät lisää turvallisuutta?

  Ilmeisesti siis sellainen suurvalta, joka ei ole demokraattinen, mutta joka antaa huomion osoituksia Keisarinnalle, saa olla vahva, ja vahvana se on turvallinen. Sellainen ei-demokraattinen valtio, joka on heikko, on myös turvallinen, jos se sijaitsee kaukana Suomesta, kuten Kuuba tai Iran.

  Miten ihmeessä näitä Puolueen oppeja pitää tulkita? Mulle ei kerta kaikkiaan mene perille, miten aivan päinvastaiset asiat saadaan tulkittua näin absurdeilla tavoilla. Muuttuvia tekijöitä ovat ainakin
  -maan koko
  -sen sijainti suhteessa Suomeen
  -sen sijainti suhteessa Suureen ja Pieneen Saatanaan
  -sen sotilaallinen vahvuus ja
  -sen demokraattisuus.

  VastaaPoista
 2. Kyllä siellä vanha kunnon työkalupakki vilahteli. Siitä keltaisesta lipusta en erottanut, oliko kyseessä Hizbollahin viiri.

  VastaaPoista
 3. Vasara taitaa olla liian taantumuksellinen kun ei Edityksen lippuja tunnista :) Se oli tietenkin Hugon paratiisin symboli ! Hugon maailmassa ei ole ollenkaan fasistipoliiseja ja mieltäkin saa osoittaa vapaasti, joten vallan mainio esikuva näille Euroopan toivoille.

  VastaaPoista
 4. Uusvasemmiston Chavéz-sympatiat nyt eivät ole mikään uusi uutinen.
  Hugo persoonana ja ideologiakimppuna on kyllä ihan mielenkiintoinen tapaus.

  Suosittelen kaikille (varsinkin vasemmistolaisille) aiheesta Jukka Koskelaisen kirjaa Anteeksi häiriö, mutta tämä on vallankumous

  VastaaPoista
 5. Kekke, kiitti vinkistä, tosin kovin moni vasemmistolainen ei vinkkiä täällä näe :)

  Juu, ei se Hugo symppaus mitään uutta ole, ja erityisesti Hugo näyttäisi olevan suosiossa valtameren toispuolella.

  VastaaPoista
 6. Vahva venäjä tarkoitta sitä mitä se tarkoittaa mutta pitäisin sitä kummallisena sitä että heikko Venäjä olisi hyvä asia en siis ollenkaan. Venäjän straginen uhka itse asiassa laskenut viime vuodet tämä fakta mikä oli myös varmasti Halosellakin mielessä.
  Pitää muistaa että Venäjä piti samanlaista jöötä viimeksi kun muutama keski- ja itäeuroopan maa liittyi natoon ja mitä siitä seurasi EI MITÄÄN.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!