maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Respect

Ateisti Pat Condell antaa palaa täysillä:
Jos Pat eläisi sananvapausongelmista vapaassa Keisarin tasavallassa, videosta saattaisi tulla syyte.

7 kommenttia:

 1. "Kansankodissa asenteet ovat kovenemassa". Maahanmuuttajalapset halutaan samoille tunneille kuin ruotsalaiset, mikä Puolueen virallisen opin mukaan tietysti vieraannuttaa maahanmuuttajat etäämmäs poliitikoista.

  VastaaPoista
 2. Tuo video on kyllä yksi Pat Condellin parhaista ja se on paljon sanottu.

  VastaaPoista
 3. Uskossaan horjuva10/3/08 22:49

  Off-topic, mutta kykenisitkö Blogistanin epävirallisena Pravda-eksegeettinä tulkitsemaan rahvaalle, mitä tässä Ilkka Ahtiaisen kirjeessä kekkoslovakialaisille oikein sanotaan? Oman Pravda-piirini mielipiteet ovat asiassa jakautuneet, joten tässä tarvittaisiin nyt korkeampaa johdatusta.

  VastaaPoista
 4. UH: Ihan selvästihän se siinä sanotaan:

  Sosiaalidemokraatit ovat menettäneet Saksassa järkyttävän määrän äänestäjiä, ja sitä myöten valtaa. Valtatyhjiö on kuitenkin täyttynyt. Itä-Saksan kommunistien perillisten ja demarien ammattiyhdistyssiiven yhteenliittymälle Linkelle mitataan 14 prosentin kannatusta
  ---
  Se, mikä muuttuu Saksassa nyt, voi muuttua muualla Euroopassa pian.


  Ts. jollei demarit Tasavallassa välittömästi palaa tarkasti Puolueen puhdasoppisille polulle (*) (esim. valitsemalla eräs erityisen sopiva puheenjohtaja), niin Puolueen perinneseuran kannatus lähtee hurjaan nousuun (kuten Ilkan märässä päiväunessa tapahtui).

  (*) Valitettavasti asiantuntemukseni ei riitä kertomaan, mitä nämä harha-askeleet ovat olleet. Sitä täytyisi kysyä suoraan Totuuden toimituksesta.

  VastaaPoista
 5. En minäkään niin ahkerasti ole seurannut Saksan politiikkaa.

  Aiemmin poliittisena paariana pidetty DDR:n SED:n perillinen PDS on löytänyt oikeaoppiset toverit entisen rautaesiripun toisella puolella. Näitä lännen tovereita johtaa muistaakseni Oskar Lafontaine.

  Koska Linke useimpien mielestä edelleenkin edustaa poliittisia paarioita, nyky-Saksan hallitus on kristillisdemokraattien ja demarien ns. suuri koalitio.

  Saksassa on jouduttu pakosta puuttumaan eräisiin Puolueen saavutettuihin etuihin, joten tämä paariapuolue Linke on lisännyt kannatustaan.

  Se taas ei yllätä, että Puolueen äänenkannattaja Keisarin tasavallassa odottaa kieli pitkällä yleistä vasemmistolaistumista ja paluuta vanhaan kunnon sosialismiin. Erkille on siis tilausta median puolella.

  VastaaPoista
 6. Lisää aineistoa Linkestä Puolueen kunniapuheenjohtajan muistosäätiön sivuilla:

  Sorsafoundation Linkestä

  VastaaPoista
 7. Ennustaja11/3/08 14:17

  Markkinamyönteiset oikeistopuolueet tulevat joka tapauksessa jäämään ikuiseen tappiokierteeseen muutaman vuosikymmenen sisällä, kun vasemmistoa äänestävät maahanmuuttajat saavuttavat tarpeeksi suuren lukumäärän ja alkavat aktivoitua.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!