torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Telaketjufeministi-alushousukortti

Reetta kertoo hauskasta vitsistä:
Naisasialiitto Unioni osallistui Ministeri Ilkka Kanervaa ravistelevaan tekstiviestikohuun lähettämällä postitse 12.3.2008 ministerille telaketjufeministi-alushousut.
Voikun sööttiä! Jotenkin tulee mieleen kikkelikortti, mutta se oli ihan eri asia se.

4 kommenttia:

 1. Aijai, legendaaristen Tupolevin veljesten kortti löytyi sittenkin netistä.

  Tuolta löytyy lisätietoa kortista:

  Tupolevin veljekset (Wikipedia)

  VastaaPoista
 2. Päivän mielipideosastolla Leena-Maija Rossi (yliopiston lehtori, Kristiina-instituutti, Helsingin yliopisto) kirjoittaa kuin tilauksesta:

  "On eri asia muistuttaa siitä, että valkoisuus, heteroseksuaalisuus ja mieheys ovat pitkään olleet länsimaisen kulttuurin normiytimessä kuin väittää, että valkoiset heteromiehet ovat muiden alistajia."

  Lisäksi Emma Kari kirjoittaa omassa mielipidekirjoituksessaan älyttömän möläyksen:
  "Nykyisessä [vanhempainvapaan] korvausjärjestelmässä vanhemmuudesta aiheutuvista kustannuksista kasaantuu kohtuuton osa naisten työnantajille."

  Kas kun tätä asiaa ei muisteta palkkaneuvotteluiden yhteydessä. Tai kas kun ei muisteta, että julkinen sektori on naisten merkittävin työllistäjä, jolloin julkisen sektorin naisten perhevapaat kasaantuvat tasan tarkkaan enemmin miehille (kovempituloisia veronmaksajia) kuin naisille.

  VastaaPoista
 3. Tänä aamuna hämeenkyröläinen Olavi Toukonummi ehdottaa puolueen oppien jakelukanavaksi Pohjois-Koreassa hyväksi havaittua menetelmää: Kaikille keittiöön pakollinen puolueen oppeja syytävä vastaanotin, jota ei saa kytkettyä pois päältä. Toukohousu kirjoittaa:
  "Sähkön tuotannon kustannukset ovat erilaiset eri tuotantotavoilla: vesi- ja ydinvoima on halpaa, hiililauhdevoima kallista. Jospa sähköyhtiö voisi lähettää kuluttajalle merkin silloin, kun se myy halvalla sähköä."

  Eikö kannattaisi halvalla myymisen sijaan nostaa hinta ympäri vuorokauden kesät talvet kalleimmalle tasolle?

  Toukohousu jatkaa:
  "Merkki voisi olla vaikka vihreä valo kuluttajan keittiössä. Kun sähkön kokonaiskulutus kasvaa niin suureksi, että halpaa sähköä ei enää kaikille riitä, muuttuisi valo keltaiseksi. Kun hiilivoimakin alkaa loppua ja pitää käynnistää kalliit kaasuturbiinit, olisi valo punainen."

  Tulee ihmetelleeksi, miksi ihmiset haluavat ampua itseään jalkaan, sahata omaa oksaansa tai mitä tahansa kielikuvaa käyttäisikään. Ihmiset vapaaehtoisesti alentuvat käyttämään itsestään ja toisistaan termiä kuluttaja, vapaaehtoisesti alentavat itsensä pelleiksi, nöyristelevät ja toimivat kuin lampaat.

  VastaaPoista
 4. Pakko vielä kirjoittaa ennen kuin savotta kutsuu, miten Pekka Vuoristo sivulla A7 siteeraa Tuomiojaa:
  Tuomiojalla oli teoria: kun sosialismi (eli hyvinvointivaltio) rapautuu, myös usko demokratiaan rapautuu, ja tämä on sosiaalidemokratian ongelma."

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!