Ihmettelyä: saako myöskin arvon lukijat tällä haulla tämän blogin peräti kolmanneksi? Jos saa, niin osaako joku selittää miksi KUV on niin ylhäällä? Jos ei saa, niin osaako joku selittää miksi niin käy Pikkupojan haussa?
[Lisäys: huomasin tuon haun, kun sitä kautta tuli useampi lukija blogiin. Muita lähiaikojen suosikkeja: hs.fi/omatotuus , oma totuus ja omatotuus ;) ]
Myös tällä koneella tulokseksi tulee pronssimitali. Voiko Googlen haut olla maakohtaisia...?
VastaaPoistaKT: on ne kai maa-/kielikohtaisia (tuo on google.FI:stä, google.com:sta saan eri tuloksen), mutta silti. Tämähän on edellä Kemppistä, neuleblogeja jne...
VastaaPoistaEn osaa selittää. Kolmantena kuitenkin olet.
VastaaPoistaTakanasi etusivulla suomalaisia blogeja:
Kemppinen
Opeblogi
Finnish Knit blogs
Aaltoliike
Maalainen
Saaran blogi
Tämän blogin lisäksi olen lukenut noista vain kahta satunnaisesti, joten ei se ainakaan tämän koneen "indeksointiin" mitenkään liity.
Koskas se IDA alkoi neulomista harrastaa? ;)
VastaaPoistaKyllä minulla tuli kolmanneksi myös. Kertoo kai blogin suosiosta.
VastaaPoistaMyös penaalien nimiä kannattaa kokeilla
VastaaPoistaHakusanalla "Katja Martelius" tämän blogin juttu oli ykkösenä.
Hakusanalla HS raati tämän blogin juttu tuli kolmanneksi.
Pääkirjoitussivun alalaidassa on Toby Archerin (Ulkopoliittisen instituutin tutkija) kirjoitus "Eurooppa kääntyy sisäänpäin". Jo kirjoituksen esittely on puhdasta rautaa: "Toisin kuin amerikkalaiset, eurooppalaiset kokevat nykyistä laajemman vuorovaikutuksen islamin kanssa uhaksi." Esittely perustuu Maailman talousfoorumin vuosiraporttiin islamin ja länsimaiden suhteista.
VastaaPoistaKirjoitus vilisee mainioita mielipiteitä, mutta lainaan tähän pari omaa suosikkiani:
"Osa eurooppalaisista pitää Yhdysvaltojen hallinnon pakkomiellettä terrorismista vainoharhaisena. Yhdysvallat kieltäytyykin yhä päästämästä maahan sveitsiläistä Oxfordin yliopiston professoria Tariq Ramadania, mutta samalla 70% amerikkalaisista on sitä mieltä, että lännen ja islamilaisen maailman välisiä yhteyksiä on suotavaa lisätä.
Sen sijaan kansainvälisinä ja edistyksellisinä pidetyissä Euroopan maissa, kuten Hollannissa ja Ruotsissa, noin kaksi kolmannesta väestöstä näkee yhteyksien lisäämisen uhkana. Eurooppa näyttää tutkimuksen valossa pelokkaalta ja sisäänpäin kääntyneeltä.
Eurooppalaisten asenteita selittää yksi selvä ero Euroopan ja Yhdysvaltain välillä: Euroopassa on runsaasti muslimisiirtolaisia. Euroopassa terrorismi- ja maahanmuuttokeskustelu ovat sekoittuneet toisiinsa. Kansalaiset samaistavat suojautumisen marginaalijoukon väkivallalta globalisaation uhkaaman identiteettinsä suojeluun.
Nämä eivät ole täysin erillisiä asioita, mutta julkista keskustelua kannattaa selkiyttää. Muuten hyöty koituu juuri niille, joilla on pahoja aikeita"
Tässä vaiheessa Kumitonttu jäi odottamaan selitystä, keillä on "pahoja aikeita":
"Eurooppalaiset päättäjät väittelevät muslimiväestön kotouttamisesta ja seuraavat vähintään puolihermostuneesti nuorten, politiikasta kiinnostuneiden muslimien aktivoitumista. Samalla pyhän sodan lietsojat käyttävät hyväkseen joidenkin musliminuorten identiteettiongelmia ja syrjäytymistä valtaväestön elämäntavasta. Juuri tämä marginalisoitunut vähemmistö on altis väkivaltaisen radikalismin houkutuksille."
Eikö luulisi tuon perusteella, että "politiikasta kiinnostuneet, kiihotukselle alttiit islamilaiset nuoret miehet olisivat pahojen aikeiden kanssa liikkeellä"?
"Samaan aikaan maanosaa valtaa uusi poliittinen ilmiö: äärioikeistolaiset puolueet pyrkivät eroon rasistisesta menneisyydestään ja määrittelevät nyt itsensä 'eurooppalaisen juutalais-kristillisyyden' puolustajaksi.
Puolueet hyödyntävät täsmälleen sitä islamin pelkoa, josta talousfoorumin vuosiraportti kertoo. Niiden aiempi, ihonväriä painottava linja ei saavuttanut suurta kannatusta vaaleissa, mutta uskonnon korostaminen tuntuu poliittisesti hyväksyttävämmältä."
Sitten seuraa erilaisia mutkia tärkeämpien uhkien havainnollistamiseksi tyhmemmille, kuten:
"Viime kesän massiiviset metsäpalot Kreikassa ja vakavat tulvat Britanniassa sitä vastoin korostivat luonnonkatastrofien torjunnan merkitystä ilmastonmuutoksen edetessä."
Kunnes kirjoittaja päättää tekstinsä:
"Muslimeja aletaan pitää paitsi erilaisina myös vaarallisina, mikä voimistaa ääriaineksia sekä äärioikeistossa että muslimiyhteisöissä."
Erinäköisiä uhkia Puolueen opille on siis tulossa, mutta ne pyyhkäistään huoletta sivuun keskittymällä ilmastonmuutoksen torjuntaan. Se yhdistää uskonnoltaan, ihonväriltään ja sukupuoleltaan meitä kaikkia suomalaisia taistelussamme Puolueen oppien puolesta!
Tuo Toby Archerin vieraskynäjuttu olisi kiva saada kokonaisuudessaan jostakin. Siinä on aika paljon puolitiehen jätettyä analyysia. Tekisi mieli repostella se omassa blogissa.
VastaaPoistaVasara: Jos suosiosta johtuu, niin kyllä on Tasavallan blogaus lapsenkengissä: täällä on nykyään n. 200 käyntiä/päivä.
VastaaPoistaKT/Vasara: Olipa oksennus. Kokonaisuudessaan täällä.
Saattaa johtua siitä, että teksteissäsi on suhteellisen paljon linkkejä aiempiin kirjoituksiisi. Koska linkin URL sisältää aina sanan "blogspot", niin linkin kohteen - eli blogisi - pisteytys kyseisellä sanalla nousee (vrt. Google bombing).
VastaaPoistaJos et veikkaa, et voi voittaa!
Haulla KUV löytyy minulla neljäntenä sekä suomeksi että englanniksi.
VastaaPoistaMainitsin tuosta Archerin jutusta eilen toisaalla ja silloin sitä ei löytynyt verkosta maksuttomana, kiitos linkistä. Innostuin googlailemaan tämän Archerin tuotoksia ja suosittelen tätä muillekin. Ainakin hänen "Kansainvälinen terrorismi ja Suomi" on tutustumisen arvoinen.
Pikasilmäyksellä näyttää siltä, että Archer on jäänyt kiinni vain ja ainoastaan terrorismiin ja kaikki hänen analyysinsä pyörivät terrorismin ja siihen suhtautumisen ympärillä.
Tuosta HS:n vieraskynämiehestä vielä...
VastaaPoistaHänellä on oma blogi:
Northern lights
Täytyy vielä lueskella noita juttuja, ennen kuin lähtee vastailemaan. En ole kuitenkaan erityisen vaikuttunut pintapuolisen tutustumisen perusteella.
Testasin vaimon koneelta (josta blogaan ja luen yleensä blogiasi) ja olet niin ikään kolmantena. Kun katsoin Manchesterin kirjastosta niin sinun blogiasi ei näy mailla eikä halmein, ei ainakaan top 300 blogin joukossa...
VastaaPoistaGooglesijoitus riippuu käsittääkseni lähinnä googlen kekseistä ja miten esim. tiettyjen blogien lukeminen nostattaa vastaavanlaisia blogeja pinnalle jne.