keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Aitamurto voi poistua

Totuuden Jyrki Räikkää mukaillen:
Julkisen sanan neuvosto antoi tänään Totuudelle nelinkertaisen huomautuksen Tanja Aitamurron feministisistä tölväisyistä.

Tammikuussa Aitamurto innostui lehden Sunnuntai-osiossa kommentoimaan seitsemän kansanedustajan olemusta ja imagoa halventavin ilmaisuin ja vihjauksin, joita ei enää ole syytä tässä toistaa.

Huomautuksiin johtaneet luonnehdinnat olivat Aitamurrollekin poikkeuksellisen räikeitä. Mitään yllättävää niistä paljastuvissa arvoissa ei kuitenkaan ole, jos on tutustunut Aitamurron ajatusmaailmaan. Kukapa ei olisi, niin pitkään Aitamurto on Totuudessa kirjoitellut.

Journalismin parissa tuherrelleesta lisensiaatista on Totuuteen täysipäiväiseksi siirryttyään tullut joka alan erityisasiantuntija ja Puoluemedian suosikkipenaali.

Totuudessa Aitamurto on vastapaino kansandemokraattisille ja vihervasemmistolaisille kirjoittajille. Lehteen olisi saatavissa fiksumpiakin demareita. Täytyy olla.

Aitamurto on aiemminkin perustellut näkemyksiään enemmän tai vähemmän peitellyllä paskapuheella, eikä sen levittäminen kuulu Totuudenkaan tehtäviin edes tasa-arvon varjolla.

Demarihenkisten kannalta olisi myös kohtuullista, ettei heidän edustuskelvoton puhenaisensa olisi niin pahasti pihalla monista käsitellyistä aiheista.

JSN:n tuomioiden tultua julki Aitamurto on pysytellyt hiljaa ja vältellyt kommentointia. On kuitenkin vaikea uskoa, että hän parantaisi tapansa. Kuukausi sitten Aitamurto kirjoitti vuolaasti poliittisista "varhaisnuorisojärjestöistä" tietämättä oikeasti, mistä on kysymys. Ja langettavat tuomiot tuoneen jutun jatkeeksi Aitamurto vuodatti lisää perustelemattomia solvauksia paria päivää myöhemmin.

Tarvitseeko Totuus todella Aitamurtoa enemmän kuin Aitamurto Totuutta?

8 kommenttia:

 1. Askeleita matkalla kohti Puolueen oppeja. Pari näytettä aamun Totuuden otsikoista:
  -Keskusjärjestöt kiristävät ohjeitaan: lakko ei saa aiheuttaa hengenvaaraa

  Näin menetellään, ja kohta kaikenlainen lakkoilu - paitsi mikä tuhoaa pääomaa - on kiellettyä. Eikä pääomaakaan, jos se on valtion, so. työläisten, omistuksessa. Kemijärven kaupunki haluaa saada työläisten omistukseen sellutehtaan, jonka StoraEnso sulki. Näin näppärästi toimii Puolueen ideologia!

  -Erkki Tuomioja: Sdp:n politiikan uskottavuus hukassa

  Erkkiä siteerataan tarkemmin:Tuomioja uskoo, että suomalaiset haluavat sosiaalidemokraattista politiikkaa, mutta kansalaiset olisi vielä saatava uskomaan, että Sdp sitä myös toteuttaa.

  -Suuret unelmat kariutuivat Irakissa Totuus kirjoittaa koko aukeaman USAn imperialistisesta sodasta Irakiin. Penaaleina päitään yhteen ovat kolkutelleet Kari Huhta, Pekka Psyko Mykkänen, Kaius Niemi ja Petteri Tuohinen.

  Oma ehdoton suosikkini on tämä Pekka Psyko Mykkösen lause, joka todistaa Amerikan demokratian olevan mennyttä:
  Kun Bush kaatoi 8. maaliskuuta veto-oikeudellaan lain, joka olisi kieltänyt vesikidutuksen kieltävän lain, kansa ei lähtenyt kaduille puolustamaan demokratiaansa.

  Eikä tämäkään huono ole:
  Enemmistö amerikkalaisista pitää sotaa virheenä, ja tähän mennessä eniten äänestäjiä näyttää innostaneen demokraatti Barack Obama, joka vastusti sotaa ja lupaa tuoda joukopt kotiin 16 kuukaudessa.

  VastaaPoista
 2. Totuutta jatkuvasti seuraaville kysymys: Onko Totuudessa mainittu kertaakaan Obaman seurakunnan valkoihoisten vastaista vihaa puhkuvasta, Louis Farrakhanin kaverista pastori Jeremiah Wrightista?

  VastaaPoista
 3. Sori että vaivasin. Seuraavat uutiset löytyivät. Wrightin lausuntojen todellinen sisältö jää kuitenkin noista uutisista epäselväksi:

  Obaman kirkon kohupastori erosi

  Obama teki pesäeron perhepappinsa rotupuheisiin

  VastaaPoista
 4. Jos musta mies haluaa käydä mustien kirkossa - aivan kuten valkoiset käyvät valkoisten kirkossa - niin hänen on vaikea välttyä valkoisten vastaisilta saarnoilta.

  VastaaPoista
 5. Jos musta mies haluaa käydä mustien kirkossa - aivan kuten valkoiset käyvät valkoisten kirkossa - niin hänen on vaikea välttyä valkoisten vastaisilta saarnoilta.

  VastaaPoista
 6. Kumitonttu viittasi tuolla Psychon omahyväiseen paskanjauhantaan Totuuden sivuilla.

  Seuraavasta jutussa

  Epätoivoiset kotirouvat unohtivat sodan

  Psycho ihmettelee, kuinka amerikkalaiset elävät normaalia elämää eivätkä tiedosta Irakin sotaa sillä tavalla kuin suomalainen tiedostava toimittaja haluaisi.

  Sen lisäksi Psycho puhuu vastoin parempaa tietoa esimerkiksi seuraavassa:

  "Asevoimiin liittymisen motiivi on usein köyhyys ja halu päästä korkeakouluun, ja siten sotiminen kuuluu voittopuolisesti vähemmistöille ja alemmille yhteiskuntaluokille."

  Tuota vanhaa vasemmistoklisheetä kelpaa näköjään edelleen kierrättää Totuuden sivuilla.

  Puutteellisesta tiedostamisesta kertoo tämäkin Psychon vertaus:

  "olme päivää veton jälkeen 4 500 uutislähdettä sisältävässä Google News -palvelussa hakusanoilla "Bush, veto, vesikidutus ja mielenosoitus" löytyi kaksi artikkelia, jotka eivät kertoneet mielenosoituksista.

  Sanoilla "New York, kuvernööri, Eliot Spitzer ja prostituutio" löytyi 5 826 juttua, jotka liittyivät päivän ikäiseen skandaaliin. "

  Psychossa on samaa raivoa kuin amerikkalaisissa progressiivisissa , jotka eivät millään voi ymmärtää, että vain harvat jaksavat innostua heidän 60-luvulta peräisin olevan sodanvastaisen ideologian uudelleenlämmityksestä.

  VastaaPoista
 7. Keisarin tasavalta näyttää esimerkkiä Suurelle Saatanalle.

  What Finland can teach US about nuclear power

  Mitä sanoo Puolue? Lisää tuulimyllyjä?

  VastaaPoista
 8. tarkennus21/3/08 17:44

  Suuren Saatanan äärioikeistosiivelle.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!