keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Ensimmäisessä luokassa helvettiin

Kaikki toki tietävät, että Puolueen ilmastototuuden vastainen materiaali on öljy-yhtiöiden, erityisesti Exxon-Mobilin, rahoittamaa disinformaatiota, jonka tuottaa muutama tämän suurpääoman lobbyn suurilla summilla ostama, tupakkateollisuudelta työttömäksi jäänyt, moraaliton pseudotiedemies. Mutta miten ihmeessä (Amerikassa luonnollisesti useampi; Tasavallassa harvempi) tavallinen kaduntallaaja voi uskoa tätä ilmiselvää valhetta?

Aiemmin mm. lämpimien talvien lämmityskulusäästöjen ongelmallisuuteen paneutunut Perttu Kauppinen selvittää tämänkin asian tänään Totuuden Välihuomio-palstalla.
Syöpäskeptikoissa on samaa kuin siinä 13 prosentissa, joka ei usko ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen.

Kun Thaimaan-matkoista ja katumaastureista ja muista ei haluta luopua, vedotaan vaihtoehtoisiin tutkimuksiin, sattumaan tai kehityksen vääjäämättömään kulkuun.
Ahaa, siis kysymys on pohjimmiltaan muutaman änkyrän kapitalistisesta itsekkyydestä juontuvasta haluttomuudesta siirtyä vapaaehtoisesti kohti Puolueen Utopian materialistisia tavoitteita.
Kirjailija totesi aikanaan, miten mukava helvettiin on matkustaa, kun istuu ensimmäisessä luokassa. Omanlaistaan dissonanssia sekin, totesi toinen, kun toivottomuutta yrittää torjua nokkeluudella ja ivalla.
Eipä hihitetä siellä takarivissä! Perttu ei tuossa todellakaan kerro Pikkupojan matkasta kohti Puolueen Paratiisia!

4 kommenttia:

 1. päätit sitten nielasta syötin ihan koukun ja kohon kanssa?

  VastaaPoista
 2. Ei, tänään ei ole oikein ruoka maistunut kun erehdyin aamulla lukemaan Römpöttimen oksennuksen TV-sivuilta. Totuutta tilaamattomille tuosta faktaruutu Harrin irtipäästämästä objektiivisesta asiantuntijasta.

  VastaaPoista
 3. Uskalikoille voi suositella Puolueen pääkanavan A-studio-ohjelmassa esitettyä Britannian ympäristötietoisen ulkoministeri David Milibandin haastattelua. Itse en nähnyt kuin pätkän, jossa Miliband mainosti ilmastomuutosta.

  VastaaPoista
 4. Tarkoitushan Sarvanmaallahan oli ilmeisesti tarjota hieman toinen näkökulma Suuren Saatanan sylikoiraan, siis verrattuna siihen huttuun, jota ortodoksisemmat penaalit ja muut Puolueen asiaan vihkiytyneet toimittajat täyttelevät sekä sähköiset että perinteisemmät viestimet.

  Kapitalistisesta perkeleestähän tuli varmaan monelle ihan positiivinen kuva, mikä ei tietysti voi miellyttää Totuuden asialla olevia.

  Asiasisältöä jutussa ei juuri ollut muuten kuin jälleen sen toteamisen osalta, ettei NATO ole häviämissä Euroopastakaan minnekään.

  *joka vielä Amerikoissa ollessaan taisi haastatella Moveon -aktivisteja jatkuvalla syötöllä väittäen heidän olevan sitoutumattomia ja yhdessä näkemässäni tapauksessa vieläpä muka pettynyt etelän republikaani vuoden 2004 presidentinvaalien yhteydessä. Ei kyllä mennyt ihan putkeen tai sitten Sarvanmaa on herkkäuskoisin toimittaja maan päällä.

  P.S Mitä se Sarvanmaa teki Helsingin Yliopiston opintotoimistossa syyskuussa 2007. Ei kai opinnot ole vielä kesken? :)

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!