torstaina, huhtikuuta 10, 2008

Skisma

Pikkupoika selitti aiemmin Puolueen hyvien ja pahojen ihmisten kategorisointia. Luonnollista tietenkin on, että pyritään suojelemaan kansalaisia pahojen (usein tämä ilmaistaan etukäsitteellä ääri-, esimerkiksi ääriuusliberaali) ihmisten tuotoksilta ja toisaalta edistetään hyvien ihmisten tuotoksiin tutustumista.

Erinomaista käytännönopetusta asiasta tarjoaa jälleen kerran Totuus. Pahan ääri-ihmisen provokaatioon ei reilussa kymmenessä asiaa käsitelleessä jutussa ole mitään syytä linkittää. Sen sijaan hyvän ihmisen vasta-provokaatio (-yritys) on syytä saattaa kaikkien lukijoiden nähtäville:Sillä ehdolla, että kaikki kristityiksi itsensä tuntevat lukijat lupaavat olla tappamatta ketään, ja mielellään mellakoivat vain kotonaan, niin Pikkupoika julkaisee tässä tämän Totuuden mainostaman "vastafilmin":


Lisäksi on valittaen todettava kaikille loukkaantuneille, että tuomioita ja anteeksipyyntöjä ei ole odotettavissa tämän filmin osalta.

2 kommenttia:

 1. Katsoin tuon Totuuden linkittämän filmin ja aika heikolta se vaikutti. Amerikkalaissotilaita oli kuvattu ja sitten siirryttiin suoraan Jesus Camp -dokumenttiin, joka kai pelottaa lähinnä vasemmistoliberaaleja teokratiahysteerikkoja (toisaalta se palvelee myös heidän omia vainoharhaisia salaliittoteorioitaan).

  Lopussa CNN:n uutispätkiä Shock and Awe -operaatiosta.

  Alussa oli muutamia Raamatun jakeita, luonnollisesti Vanhasta Testamentista, jossa on hyvinkin väkivaltaisia kohtia, koska Vanhan Testamentin tarinat kertovat enimmäkseen juutalaisten historiasta tuhansia vuosia sitten. Mistään ei löydy terroristeja, jotka räjäyttäisivät ihmisiä kappaleiksi ja vetoaisivat noihin lauseisiin.

  Filmin tekijä sanoi tehneensä sen 24 tunnissa, mikä tietysti näkyi laadussa ja vaikuttavuudessa tai lähinnä niiden puutteessa.

  Totuus näyttää tuolla, että se on syvällä kulttuuri- ja moraalirelativismin suossa eikä pääse sieltä ylös.

  Mitä loukkaantumiseen tulee, sanon: "Behead those who insult L. Ron Hubbard."

  VastaaPoista
 2. Behead those who insult.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!