keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Skuuppi: Nobelistin jäätiköt

Katsoin äsken televisiosta Al Goren elokuvan Epämiellyttävä totuus. Näin sen nyt toiseen kertaan ja pidän sitä edelleen maailman tärkeimpänä elokuvana.
Matti Vanhanen (kesk.)
Al-Gore (Peace Prize be upon Him) esitti maailman tärkeimmässä elokuvassaan (TM) vakuuttavan todisteen lämpötilahistoriaa kuvaavalle Mannin lätkämailalle: Mannin lätkämailan itsensä. Aiemmin on ihmetelty maailman tärkeimmässä elokuvassa (TM) mm. jäätiköiden nopeaa sulamista, jonka Pahat skeptikot väittävät olevan out-of-this-world. Nyt asialle on saatu järkeenkäypä selitys:
Jottei Pikkupojalle vahingossa tultaisi tarjoamaan Vuoden Journalistipalkintoa, tarkennettakoon että identifioinnin teki ABC news.
[via Lubos]

3 kommenttia:

 1. Kuinka motivoida ylioppilaita olemaan kopioimatta netistä gradujaan, kun kerran isot ihmiset saavat oikein rauhan-Nobeleita samalla menetelmällä? Toisaalta naistutkimuskin saa ihan uutta sykettä, kun rimaa lasketaan tällä tavalla. Molempien "tieteen"haarojen tuloksena saamme varmaan kohta lukea, että jääkarhujen kulttuurinen sidonnaisuus vaatii uroksia tappamaan poikaset. Varmaan joku ministeriön työryhmä vielä rahoittaa tutkimuksen, jossa selvitetään jääkarhuemojen elämän kurjistuneen ilmastonmuutoksen takia, ja tutkimus päätyy suosittelemaan niille burkia suojaamaan niitä uroksien irstailta katseilta. Sitten on ympyrä kuljettu!

  VastaaPoista
 2. Tuolla ABC:llä täytyy olla töissä joku paha oikeiston kätyri. Sama kanava teki aikanaan tv-sarjan Path to 9/11, jossa Clintonin hallinnon toimet asetettiin huonoon valoon. Imagostaan tietoinen Clinton suorastaan suivaantui tuosta ja tv-sarjan alkuteksteihin lisättiin maininta, että kyseessä ei ole dokumentti vaan kohtauksia on lisätty dramaattinen vaikutuksen takia tai jotain sen sellaista.

  Jälkikäteen ajateltuna tuossa tv-sarjassa (joka on näkynyt Keisarin tasavallassa myös) oli paljon enemmän totta kuin Al Goren dokumentissa.

  VastaaPoista
 3. Jäätiköihin liittyvä uutinen, joka kiertaa eri versioina Keisarin tasavallan medioissa.

  TS: Merenpinta voi nousta jopa seitsemän metriä

  Grönlannin jäätiköiden sulaminen voi aiheuttaa jopa seitsemän metrin merenpinnannousun tuon uutisen mukaan. Grönlannin jäätiköiden sulaminen on lisäksi kiihtynyt.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!