maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Tärkeät edellytykset

Totuus selventää eilisessä pääkirjoituksessaan, Tärkeät edellytykset puuttuvat edelleen Lähi-idän ratkaisulta, Puolueen kantaa sen suhteen, missä mättää kun rauha ei vielä ole tullut Lähi-itään.
Todellisen edistyksen toiveet ovat tähän asti kilpistyneet Israelin ja sen tukijoiden vaatimukseen, että Hamasin on tunnustettava Israelin oikeus olemassaoloon, sanouduttava irti väkivallasta ja hyväksyttävä palestiinalaisten Israelin kanssa aiemmin solmimat sopimukset.
Ajatelkaa, näin pienillä myönnytyksillä rauha olisi saavutettu jo aikoja sitten! Asiasta lisää Tundra Tabloidsista.

3 kommenttia:

 1. "Rauhantahtoista" Abbasia pitää tukea, vaikka Abbasin johtaman Fatahin ja Hamasin ero on lähinnä strategiassa. Fatah haluaa tuhota Israelin vähittäisin askelin tekemällä sopimuksia, joita sillä ei ole aikomustakaan noudattaa.

  Hamas on itse asiassa rehellisempi näistä kahdesta, sillä se ei edes teeskentele tunnustavansa Israelia.

  Totuuden taistolaisten mielestä syy on tietysti Israelissa ja sen saatanallisessa tukijassa Yhdysvalloissa.

  VastaaPoista
 2. Jos Israelin Euroviisubiisi kielletään, unohdetaan taiteen tärkein tehtävä vaikeissa oloissa: antaa tukea ja iloa sekä pilkata vallanpitäjiä. Luulin että viisut olis vähän parantuneet Lordin voiton takia, mutta onneksi tasavalta palauttaa juhliin niin arvokkaan pönäkyyden, että kansa muistaa kiittää ja kumartaa vallanpitäjiään.

  VastaaPoista
 3. lämäri2/3/07 07:19

  Milloin pikkupoika aikoo ottaa käsittelyyn totuuden maahanmuuttajauutisoinnin (tarkoitan tätä "maahanmuuttajista valtavat säästöt"- juttua) ja mr. Goren oscar-palkinnon parhaasta dokumenttielokuvasta?

  ;)

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!