perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Määritelmä

Postmodernin Tiedonantajan Eira Serkkola antaa pääkirjoituksensa otsikossa rehellisen ja tarkan määritelmän ns. reilulle kaupalle: Reilusti verovaroilla.

5 kommenttia:

 1. On se käsittämätön tapa nähdä maailma. "Vaikkei verorahoja saa törsätä" niin pitäähän sitä kunnon virkamieheen luottaa rahankäytössä.

  Olin jokunen vuosi sitten Intiassa. Nythän se on kaiken maailman pelleille ja miljoonille veroparatiisi, siis samanlainen mihin Elqotec otti ja lähti. Miljoonat pellet myy tuotantonsa täällä, missä siitä saa kovimman hinnan ja tekee hankinnat siellä, missä kulutus on halvinta. JUST DO IT - niinhän Nikekin!

  Mä ostin sieltä jonkun repun tapaisen, missä kuskasin vesipulloa olalla. Makso muistaakseni 7 tai 14 markkaa, joka teki 100 rupiaa. Hämeentiellä Hesassa myytiin samoja reppuja seuraavana keväänä sadalla markalla. Siinä on Kepalla pohtimista, kun alkaa sijoittaa rahoja vastuullisesti.

  VastaaPoista
 2. Kannattaako tämä kirja tilata
  http://www.amazon.com/Politically-Incorrect-Global-Warming-Environmentalism/dp/1596985011

  VastaaPoista
 3. Tuskin tuossa ostoksessa rahat hukkaan menee.

  http://korea.vunet.org/
  "Suomi-Korea -seuran vuosikokous pidettiin Eduskunnassa 7.2.2007. Käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajana jatkaa Esko H. Koskinen ja sihteerinä Juha Kieksi."

  Mikähän sakki tämä on? Miten eduskunta voi olla tän porukan kokoontumispaikka?

  VastaaPoista
 4. anon: Näytti ihan mielenkiintoiselta, kyllä ne rahat varmasti voi huonomminkin käyttää :) Essexin ja McKitrickin Taken by Storm-kirjasta pitäisi muuten olla tulossa uusi versio aivan lähiviikkoina. Lubosin linkittämä David Orrellin "Apollo's arrow" vaikuttaa myös erittäin mielenkiintoiselta.

  Kumitonttu: Tuo on kai sitä Sipilän porukkaa. Kominformista muuten löytyi tieto että tämä Koskinen on työskennellyt YK:n leivissä:

  YK:n tehtävissä kaksi vuotta Pohjois-Koreassa työskennellyt Helsingin yliopiston dosentti Esko Koskinen vahvistaa, että noin kaksisataatuhatta ihmistä ihmistä menehtyi pahimpina katovuosina lähinnä aliravitsemuksesta aiheutuneisiin sairauksiin. Tätä suuremmat luvut ovat vain läntisten tiedustelupalveluiden tarkoituksellisesti levittämiä huhuja.

  Nuo kominformin teksiti ovat aina niin huvittavia, että tilasin ne oikein sähköpostiini :) Tämäkin löytyy sieltä:

  2.4.2006 Helsingin Sanomien ulkomaan toimittaja Tomi Ervamaa kirjoitti omalla palstallaan typerän ja asiattoman pilkkakirjoituksen KOMINFORMista. KOMINFORM toimittaa niin HS:lle kuin muillekin medioille kommentoimattomia uutisia eri lähteistä, ei koskaan sellaista propagandaa mitä Ervamaa kuvittelee näissä uutisissa näkevänsä. Tällaiseen ylimieliseen hölmöyteen voi vain todeta, että vain HS:n toimittaja on niin typerä, että kuvittelee muitten olevan yhtä typeriä kuin hän itse. Lisäksi HS lehtenä on niin äärikonservatiivinen, että sille kelpaa yhdysvaltalaisistakin medioista yleensä vain Bushia kannattava New York Times, harvoin esimerkiksi asialliset Associated Press tai Los Angeles Times.

  Äärikonservatiivinen HS ja Bushia kannattava NYT :) Todellista rinnakkaistodellisuutta.

  VastaaPoista
 5. No huh - tulihan se sitten toteen näytetyksi, etten mä ole mikään konservatiivi niinku maksis väitti :-), kun muakin inhottaa selata Totuutta, ja huomata vajavaisuuteni kun en pysty täyttää kunnon kansalaiselta vaadittavia kriteereitä... Kyllä helpotti.

  Kävin vinkistäsi Googlessa tsekkaamassa Minnan nimellä, ja alaston totuus tais olla heti kolmantena. Kyllä veti suupielet virneeseen...

  Mutta alla on sitten jääkylmä suihku:
  http://www.glumbert.com/media/globalwarming1958

  Miten ihmeessä on mahdollista, että jo vuonna 5 ja 8 tämä tieteellisesti todistettu asia tuotiin esiin, eikä mitään tehty? joku tästä täytyy vetää vastuuseen peeveli soikoon! Ehkä UKK oli kuitenkin mies paikallaan, kun se pysty hyssyttelemään maailman huomion kylmään sotaan pois todellisista ongelmista. Tiedä häntä. Pitänee kysyä Kirstiltä.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!