tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Talviurheilua

Totuuden taloustoimituksen nero Jyri Raivio on ilmeisesti suivaantunut kannatuksensa tasosta Totuuden torvein-kilpailussa ja näyttää todellista osaamistaan: Ilmaston lämpeneminen sulatti Amer Sportsin talviurheilubisnestä.
Suuri suomalainen urheiluvälinevalmistaja Amer Sports törmäsi viime vuonna ehkä selkeämmin kuin mikään muu suomalainen suuryritys maailman tällä hetkellä ehkä puhutuimpaan ilmiöön, ilmaston lämpenemiseen.
...
Amerin suuri murheenkryyni oli golf. Sen varusteiden kauppa laski lähes viidenneksen.
Jyri, sen jäällä pelattavan pallo & maila -pelin nimi on jääpallo.

5 kommenttia:

 1. Enhän mä ensin tajunnu, että golf ei ole talvilaji! No niin - nyt sitten Amerilla menee kesät talvet huonosti. Olis pitäny myydä loordi Guinnessille, vai kuka se nyt olikaan.

  VastaaPoista
 2. Totuuden sivuilla kerrottiin pari päivää sitten kuinka Manhattanin kokoinen jäävuori irtosi mannerjäästä. Onko Manhattan todella suomalaisille se yksikkö, joka havainnollistaa irronneen kappeleen koon vai yrittikö Totuuden kirjoittava komissaari mielleyhdistää tapahtuman Suureen Saatanaan? Emme ehkä koskaan saa tietää...

  VastaaPoista
 3. Miksi ei talous- ja urheilu-uutisia enää voi lukea ilman viittauksia ilmastomuutokseen?

  Jos hiihtokausi ei ala ajallaan, kyse on tietysti ilmastomuutoksesta, vaikka etelässä hiihtokausi tuppaa väkisinkin jäämään lyhyeksi.

  Vuosi sitten lunta riitti vielä huhtikuussa mutta kyse olikin ääri-ilmiöstä, jotka yleistyvät ilmastomuutoksen edetessä.

  VastaaPoista
 4. Nyt äkkiä ostamaan AMERin osakkeita.

  Grönlannista löytyy kohta kenttää kaikille.

  VastaaPoista
 5. Kivaa konsensusta teilläkin...

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!