torstaina, helmikuuta 22, 2007

Kareem tuomittu!

Kareem on tuomittu neljäksi vuodeksi vankilaan. Kolme vuotta tuli rauhanuskonnon halveksimisesta ja vuosi presidentin herjaamisesta.
Taistelu jatkuu!

[Pikkupoikaa suorastaan hävettää tämä hiljaisuus tässä maassa ... jotenkin Puolueen media ei yllätä mutta eikö edes blogaajia kiinnosta?!?]

[Lisäys: Jopa BBC ja The Washington Post käsittelee asiaa. Keisarin tasavalta pysyy silti hiljaa ... lienee tämän maan tilanne jopa pahempi kuin kuvittelin.]

4 kommenttia:

 1. Jos BBC ja WaPo jo käsittelevät asiaa, luulisi jonkun Totuuden tai Ylen toimittajan jo vähän valpastuvan.

  Suomalainen media ei ota blogosfääriä millään tavoin huomioon. Asiat tapahtuvat Keisarin tasavallassa viivellä. Ehkä parin vuoden päästä voimme jo kuvitella tilannetta, että blogikirjoitukset herättävät huomiota mediassa, jopa Totuuden sivuilla.

  Turhaan lisäksi huhuilet Kareemin puolesta. Hän ei ole äärimuslimi eikä istu Guantanamossa. Siksi hän ei kelpaa uhriksi oikein ajattelevaan mediaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun potkit taas hereille kommentoimaan. Jos tasavallan eliitti on julkaisuaan odottavilla Stasi-listoilla, keisarinnana ihmisoikeusrikkomuksia tehtaillut (4 neukkulaan palautettua konekaapparia) juristi ja pääministerinä Urkkia ihaileva pikkupoika (anteeksi sanavalinta), ulkoministerinä palestiinalaisia terroristeja paapova entinen stalinisti, kulttuuriministerinä äiti-Amman ihailija niin mitä voi odottaa?

  Huvittaa kun Venäjää arvostellaan sananvapaudesta. Kuinkas meillä? Totuus on totuus. Ostin just Finskiltä liput NYkiin, pitää käydä välillä hengittämässä.

  VastaaPoista
 3. Kumitonttu, viimeksi kun olin NY:ssa vajaa vuosi sitten, JFK:ltä pääsi jo Manhattanille paikallisjunilla. Suosittelen kuitenkin edelleen bussin käyttöä, jos mukana on vähänkin enemmän matkatavaraa. Manhattanilla hinta-/laatusuhteeltaan mielestäni erinomainen hotelli on Hotel 31, jossa olen yöpynyt kymmenkunta kertaa. Suosittelen, jos lähinnä kaipaat edullista ja siistiä nukkumapaikkaa hyvällä sijainnilla.

  VastaaPoista
 4. Tänks vinkistä, vaikuttaa hyvältä! Viimeks otin junan Jamaica Stationille ja siellä vaihto metroon. Sitä lukuun ottamatta, että kellään muulla ei ollut läppäriä, pikkutakkia ja valkoista ihon väriä koin olevani kotonani. Sunnuntaina sitten siellä taas. Ehkä tällä kertaa kieltäydyn antamasta sormenjälkiäni kentällä, koska se loukkaa ihmisoikeuksiani. Toisaalta voisin tilata kosher-ruokaa, tulla turbaani päässä, ja opetella muutaman fraasin arabiaa. Ehkä menis three-letter-agenciesin koneet sekaisin?

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!