maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Messias torppasi länsifundamentalismin


Aina niin obamajektiivinen Suuri Kansan Pelastaja ja Totuuden ehkä puhdasoppisin penaali Pekka "Psycho" Mykkänen raportoi ilosanomaa: Obamalle jättimäinen voitto terveydenhuoltoreformissa.
Presidentti Barack Obama sai reilun vuoden kestäneen presidentinuransa mahtavimman voiton maanantaiaamuna Suomen aikaa, kun kongressin edustajainhuone hyväksyi äänin 219–212 jättimäisen terveydenhuoltouudistuksen.
Ja millä tyylillä!
Yksikään republikaani ei äänestänyt lain puolesta.
---
Demokraatit joutuivat jännittämään ääntensä riittävyyttä koko sunnuntain. Ratkaisevassa asemassa viime hetkillä oli seitsemän aborttia vastustavan demokraattiedustajan ryhmä. Michiganilaisen Bart Stupakin johtama ryhmä oli huolissaan siitä, että uusi lainsäädäntö sallisi liittovaltion varojen käytön raskauksien keskeyttämiseen.

Obama ja Stupak pääsivät sopuun, joka taivutti ryhmän lain taakse ja vahvisti lain läpimenoa entisestään.
Entisestään! Kun äänestystulos oli noinkin selvä, ei niitä seitsemää oikeastaan olisi tarvittukaan. Mutta hyvä että saatiin aborttihihhulitkin yhteiseen rintamaan.

Ne 176 läpeensä Pahaa ja 34 hairahtunutta Hyvää, jotka eivät ymmärtäneet Idioottien parasta, voivat mennä nurkkaan häpeämään: Obaman amerikkalaiset eivät kärsi mistään länsifundamentalismista! Päinvastoin kuin Väärinäänestäneet, hylkiöiden joukkoon liittyneet ja maineensa menettäneet sveitsiläiset, jotka ovat kyseisen, Pikkupojalle entuudestaan tuntemattoman fundamentalismin muodon edelläkävijöitä kuten lauantain Totuuden Näkökulmassa meitä valisti Katarina "Öljyraha polkee tasa-arvoa Lähi-idässä" Baer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!