tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Sala(sana)nationalisti?

Totuuden älypää Anna "Kongo" Karismo aka "Kotimaa" salasananaan "kotimaa".

6 kommenttia:

 1. Tietomurto ainakin opetti, että
  Totuuden verkkolehden lukeminen on tietoturvariski.

  Terveysriski se on ollut jo aiemmin samoin kuin paperilehden lukeminen.

  VastaaPoista
 2. Jep, säilyttääköhän muutkin Totuus-konsernin yksiköt (hs.fi, oikotie yms) salasanoja salaamattomina? Ei jotenkin yllätä että noiden tietoturva on tuota tasoa.

  VastaaPoista
 3. En ainakaan muistaakseni ole koskaan rekisteröitynyt mihinkään Totuus-konsernin verkkopalveluun. Verkkolehteä luin kuukauden, kun tarvitsin koiranpennuille kusialustoja.

  Onko Pikkupoika lukenut Petteri Taalaksen viimeisimmän ryöpsähdyksen Kauppalehdestä? Skeptikot uskovat salaliittoihin ja luulevat ilmastotutkijoiden kuvaavan maailmaa toisenlaisena kuin se on.

  VastaaPoista
 4. Toki, Taalas näyttäisi olevan ns. "loosing it".

  Tieteellinen pohja ja tieto ihmisen vaikutuksesta eivät ole horjuneet, mutta niitä vastaan on käynnissä kampanja, Suomen IPCC-työryhmän puheenjohtaja Taalas sanoo.

  -Skeptikoiden mielestä ilmastotutkijoilla on salaliitto, joka pyrkii näyttämään maailman toisenlaisena kuin se oikeasti on. Minäkin toivoisin voivani sanoa, että ilmastonmuutos on epävarmaa, koska se on epämiellyttävä asia.


  Juu, saliittoihin uskovat ja tyhmät denialistit ovat käynnistäneet eXXXonMobilin ja tupakkateollisuuden miljardien rahoittamana massiivinen hyökkäyksen köyhiä ja viattomia ilmastotutkijoita vastaan...

  Voiko muuten Taalaksen pallilta edes teoriassa saada kenkää?

  VastaaPoista
 5. Ei käsittääkseni Taalas voi saada kenkää eikä edes tulla siirretyksi ns. muihin tehtäviin. Pitää toivoa että kaverille alkais maistua hapan, niin kokis ehkä Ahti Karjalaisen kohtalon hehe...

  "Raportissa on 100.000 faktaa, joista kaksi on nyt ollut virheellisiä."

  Nythän ne jo peruvat kasvisruokailun väitettyjä ilmaston lämpenemisvaikutuksia:

  FAO julkaisi vuonna 2006 raportin, jossa lihakarjan kasvatuksen laskettiin aiheuttavan peräti 18 prosenttia maailman kasvihuonekaasupäästöistä. Lukua on käytetty sen jälkeen muun muassa kasvisruokavalion ympäristöystävällisyyttä korostavissa kampanjoissa. Myös kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n johto on siteerannut FAO:n prosentteja.
  ...
  Tohtori Frank Mitloehner kalifornialaisesta UCD-yliopistosta kyseenalaisti lihantuotannon osuuden ilmaston lämpenemiseen
  ...
  Mitloehnerin mukaan [...]vertailulukuja [...] on otettu suoraan esimerkiksi IPCC:n raportista.
  ...
  FAO:n raportin laadintaan osallistunut Pierre Gerber myönsi BBC:n haastattelussa Mitloehnerin väitteen oikeaksi.


  PS Olen nyt lueskellut Loka Laitisen Kremlin kellokkaita. Siinä on aika hauska kytkös suoraan nykypäivään:

  Naistoimittajalla on myös vankat käsitykset maan energiapolitiikasta. Ydinvoimaa hän pelkää enemmän kuin euro-ohjuksia, koskia ei hänen mielestään saa valjastaa, sillä ne pitää säilyttää jälkipolvien ihailtavaksi, turvesuot pitää jättää linnuille ja marjastajille, puuta ei saisi polttaa muualla kuin toimittajan lähiörivitalon takassa, hiilen rikkipäästöt [1983 ei vielä tiedetty hiilidioksidista :-)] ovat luonnolle niin pahoja, että siitä pitäisi luopua energialähteenä, ehtyvänä luonnonvarana öljy pitäisi säästää muuhun kuin energiaan.

  Mikään ei näemmä muutu.

  VastaaPoista
 6. Taalaksen kaltaisen tyyppien merkittävyys perustuu vain ja ainoastaan ilmastonmuutokselle. Ilmatieteen laitoksen edustajat pääsevät mukaan avokätisesti rahoitettuihin EU-projekteihin tutkimaan ilmastonmuutosta ja laitoksen edustajille riittää kutsuja mediaan selittämään ja saarnaamaan.

  Ennen Ilmatieteen laitoksen julkisuuskuva oli Erkki "Räntä" Nystenin varassa.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!