keskiviikkona, maaliskuuta 17, 2010

Apua turkulaisille

Pikkupoja ol kovi suurest hämmästyny ku Oikeutta eläimille -yhristykse tiedottaja Janna Rancken oli epäiltyn osallisuurest siihe kerrostalon tuhopoltto ja sit se juttu Pepparis ol karonnu! Ei sii sit mittä jos se o jok kuohuna siell Anklammikos, mut ku tuol vikiperias joku Virheitte turkkulaine kunnallisvaaliehrokas Timo Alanko, pari tois puol jokkee jäljittyvä IP-numeroo 91.153.117.92 ja 91.153.120.169 sek joku ML poistelee alvariis sit tieto Jannast. Pikkupoika fundeeras et ehk ne ei siel Turuus enää osannu hakkee sit artikkelii Guukle kakhest, ni Pikkupoika päätti ojent auttava kättes ja otti oikke ruurukaappaukset. Olkka hyvä:


1 kommentti:

  1. Sankaritiedostaja(t) sensuroiva(t), että mitä tietosanakirjassa saa kertoa?

    Hieno homma ja kunniaksi Helsingin Sanomien toimittajille. Hesarin toimittajan rooli tulitikkuleikkien taustassa on yksi asia, toinen pikantimpi asia on tietysti se, että lehdessä on suureen vahingoniloon uutisoitu tapahtumankuluista, joissa läpisaastainen yritys tai joku muu taho on jäänyt kiinni ao. tahoja käsittelevien Wikipedia -artikkelien muokkaamisesta. Rysän päältä.

    Aurinkomme ehtii kehittyä pois pääsarjasta, ennen kuin sellaista Helsingin Sanomien toimittajaa löytyisi, joka soveltaisi yhtäläistä journalistista ja muuta standardia tähän ja muihin vastaaviin tapauksiin.

    Tarkoitushan pyhittää aina keinot.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!