lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Allāhu Akbar: ainakin puoli miljoonaa irakilaista herännyt kuolleista!

Äärimmäisen luotettavan ja tiukkaa lähdekritiikkiä harrastavan Totuuden ehkä korkeatasoisin penaali Pekka "Psycho" Mykkänen kertoi jo kolme ja puoli vuotta sitten karmeaa faktaa: 655 000 irakilaista oli kuollut meneillään olevassa Suuren Saatanan teurastuksessa!

Mutta tänään paperi-Totuudessa oli jotain kummallista: nimittäin Virve Kähkösen artikkelin yläpuolelta löytyvä grafiikka.

104 314?!?! Koska teurastus lienee jatkunut Pekan Lokakuun 2006 Ilmestyksen jälkeenkin samaa tahtia, tarkoittanee tuo, että ehkä jopa miljoona irakilaista on herännyt kuolleista! Allāhu Akbar!

1 kommentti:

 1. Totuus tuskailee, että sen nettisivujen vakikommentaattorien voimin keskustelu ei nouse korkealaatuiseksi, pysyy pienen piirin puhdasoppisena saarnastuolina ja tuottaa huonosti uusia juttuvinkkejä. No, Totuuden kommenttiketjut ovat puuduttavia ja niissä syntyy oivalluksia yhtä taajaan kuin koirani päässä.

  tasavallan presidentti Tarja Halonen sanoi Helsingin Sanomien haastattelussa, ettei hän kannata verkkokeskustelujen sensurointia. "Keskustelua on hyvä käydä ilman, että aletaan heti hyssyttelemään. Jos me aina sanomme, että ei saa ja hys hys, ei tule oikeaa kuvaa siitä, mitä ihmiset ajattelevat", Halonen sanoi. "On hyvä, että hekin, jotka esittävät sopimattomia mielipiteitä, puhuvat."

  Päätoimittaja Virkkunenkaan ei kavahda äärimielipiteitä, mutta ihan mitä tahansa ei lehden nimissä voi verkkoon päästää. "Siksi keskusteluja täytyy valvoa", hän sanoo.

  Virkkusen mukaan verkkopalstat tarjoavat kansalaisille väylän käydä keskustelua. Hänestä se sopii hyvin lehden tehtäviin. "Helsingin Sanomat ajaa moniarvoista ja moniäänistä yhteiskuntaa. Verkkokeskustelu on osa tuota moniäänisyyttä."


  Huvittavan nopeasti mielipiteet ovat muuttuneet. Vielä hetki sitten kaikki nimimerkin takaa puskien suojista ampuvat rasistit olivat Totuuden penaalien mielestä alinta ihmisrotua.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!