lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Pikkupojan Earth Hour

Laitettuaan kaikki valot sekä sähkösaunan päälle kello 20:30 Pikkupoika nautiskeli kerrassaan viiltävän törkeää Puolueen vastaista propagandaa Snatulta: State Hour.
Intelligentsijan harjoittama itseinhossa vellominen kulkee käsi kädessä ja/tai houkuttelee heitä vihreään liikkeeseen. Ei ole sattumaa, että julkisessa älymystössä monikultturismi ja environmentalismi ovat kovassa huudossa. Vastaavassa yhteiskunnallisessa asemassa olleet vaikuttajat olivat 1900-luvun alkupuolella intohimoisia natseja, fasisteja, kommunisteja ja eugenisteja. Koska julkisen älymystön jäsenet ovat kiusallisen tietoisia tovereidensa menneisyydestä ja oman yhteiskuntaluokkansa aikaansaannoksista, tulee heidän sosiopsykologisten ajureiden piiskaamina, vaahtosuin ilmaista halunsa ... tehdä kaikki samat virheet kuin edeltäjänsä. Termistön muuttaminen peittää onnistuneesti yhteiskunnalista narratiivia dominoivien tahojen ajattelun epäsosiaaliset juuret.

[Lisäys 28.3.: Uudessakaupungissa vietettiin tapahtumaa hiukan toisissa merkeissä.
-Alueuutiset, perjantai: Earth Hour: Uusikaupunki sammuttaa valot tunniksi
Uusikaupunki on jälleen mukana WWF:n Eart Hour -kampanjassa lauantaina 27.3. Kaupunki sammuttaa kaikki valot, joita ilman tullaan toimeen, tunnin ajaksi eli klo 20.30-21.30. Kaupunki toivoo, että myös asukkaat ja paikalliset yritykset osallistuvat kampanjaan, jolla on suuri symbolinen arvo pyrkimyksille pienentää hiilijalanjälkeä.

-Alueuutiset, sunnuntai: Kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus Uudessakaupungissa lauantaina
Uudessakaupungissa lauantaina klo 21.15 tapahtui kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus.

17-vuotias nainen oli ajanut kevytmoottoripyörällään kaksi päällä Levysepänkatua Raumantien suunnasta kohti Santtiota, kun moottoripyöräilijä oli yllättäen törmännyt -39 syntyneeseen mieheen. Mies menehtyi törmäyksen seurauksena.
---
Kevytmoottoripyörän kuljettaja ei ollut havainnut jalankulkijaa ollenkaan ennen törmäystä, normaalisti valaistu tie oli tapahtumahetkellä pimeänä Earth Hour -tempauksen johdosta.
Osanottoni.]

2 kommenttia:

 1. Snattu osuu oikeaan, kun hän puhuu kontrollista. Progressiiviset vasemmistolaiset haluavat kontrolloida.

  Ilmastopelottelu on vastatuulessa myös Saksassa

  Spiegel (engl. google-käännös)

  Ilmastonmuutosta pelkäävien osuus on pudonnut 62 prosentista (vuosi 2006) 42:een.

  VastaaPoista
 2. http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/03/1088519

  "Earth Hour saattoi vaikuttaa liikennekuolemaan Uudessakaupungissa"

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!