perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Thors halveksii koraania ja profeettaa!

Tasavallan maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors on vääristellyt Pyhiä Kirjoituksia:
Tahot suunnitellun islamistisen puolueen takana tähtäävät sharian käyttöönottoon, mikä on islamin vastaista.
Jottei väitettäisi että kyseessä on käännösvirhe, niin samma på svenska:
Krafterna bakom det planerade islamistiska partiet eftersträvar att införa sharia-regler som är mot den islamiska religionen.
Astrid on välittömästi vietävä uudelleenkoulutusleirille ennenkuin loukkaantuneet muslimit ryhtyvät vastatoimiin. Siinä ei välttämättä edes Matin anteeksipyytelyt enää auttaisi. Astrid, aloita vaikka tästä IslamIsPeace-sivustosta, joka kertoo
Shariah - (also Shari’ah or Shariah)- literally ‘path’, Shariah. The code of law derived from the Qur'an and from the teachings and example of the Prophet Mohammed.

13 kommenttia:

 1. Siis kaikki islamilaiset ovat islamin vastaisia. Mainio sketsin aihe.

  VastaaPoista
 2. Vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää myös mainitsi, ettei naisten pahoinpitelyä voida tulkita kulttuuriin kuuluvaksi.

  En nyt viitsi kaivaa tähän sitä Koraaanin lausetta, jossa ohjeistetaan ojentamaan tottelematonta vaimoa.

  En ole mitenkään yllättynyt Thorsin islam-tietouden tasosta. Hänen tietämyksensä edustaa todennäköisesti suomalaispoliitikkojen valtavirran vastaavaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/2/08 16:32

  Mistä löytyisi se bloggaus Hesarin tehtailemista lukijakysymyksistä?

  VastaaPoista
 4. Viikon NJET-liitteessä Pertti Avola arvioi elokuvan nimeltä Charlie Wilsonin sota, joka kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan 80-luvun kongressiedustajasta, joka junaili neukkuaseita Neukkulaa vastaan taistelleille islamistisisseille Afganistanissa. Pertti kirjoittaa niin oivaltavasti: "Vasta elokuvan lopussa vihjataan siihen, että amerikkalainen apu Afganistanissa johti ensin talebanien valtaantuloon ja lopulta maan nykyisiin vaikeuksiin. Alistamalla tämän pointin viihteellisyydelle [ohjaaja Mike] Nichols tekee sen, että taustoja tuntemattomille [kuten Kumitontulle] Charlie Wislonin sota näyttäytyy jälleen yhtenä amerikkalaisena sankaritarinana."

  Minua pitkään askarruttanut kysymys siitä, miksi afganaanimiehet haluavat piilottaa naisensa niiden kaapujen sisään, on siis vihdoin selvinnyt. Charlie Wilson!

  VastaaPoista
 5. Demarit: Vihreitä ei enää tarvita

  "Meillä on valmis ohjelma. Maailma tulkoon suomalaisen sosiaalidemokratian perässä", Kumpula-Natri julisti.

  VastaaPoista
 6. Lukekaapa professori Heikki Patomäen kirja Uusliberalismi Suomessa ja yrittäkää kumota se.

  VastaaPoista
 7. Päivän Totuuden mielipidepalstalla kumotaan Lopullisesti ilmastotoisinajattelijoiden oljenkorret:

  "-- Maapallon keskilämpötilan nousu kasvihuonekaasujen lisääntymisen takia on kuitenkin yksinkertainen asia, joka voidaan laskea "tupakki-askin kanteen" ilman mitään lämpötilahavaintoja.
  Yksinkertaistettuna se menee näin: Maapallon kaappaaman lyhytaaltoisen auringonsäteilyn määrä riippuu auringon säteilytehosta ja maapallon heijastuskyvystä. Nämä pystytään satelliiteilla mittaamaan.
  Maapallolta poistuvan pitkäaaltoisen säteilyn määrä puolestaan riippuu maapallon pinnan lämpötilasta sekä ilmakehän kyvystä imeä tätä säteilyä. Jälkimmäinen voidaan mitata tarkasti eri kasvihuonekaasujen pitoisuuksille.
  Tasapainossa, jossa maapallon keskilämpötila ei muutu, tulevan ja poistuvan säteilyn määrät ovat yhtä suuria. Saadaan siis yksinkertainen tasapainoyhtälö, jossa maapallon keskilämpötila on ainoa tuntematon asia. Se voidaan yhtälöstä ratkaista.
  Kun yhtälössä käytetään nykyisen ilmakehän kasvihuonekaasujen pitoisuutta vastaavaa säteilyn imemiskykyä, saadaan ratkaisuksi +14 celsiusta. Tämä on myös todellinen nykyinen maapallon keskilämpötila.
  Kun yhtälössä käytetään nykyiseen verrattuna kymmenen prosenttia suurempaa ilmakehän säteilyn imemiskykyä, saadaan ratkaisuksi +19 celsiusta, siis viisi astetta nykyistä lämpimämpää.
  Tämän muutoksen aikaansaaminen onnistuu ihmiskunnalta nykyisellä kasvihuonekaasujen päästötasolla jo tällä vuosisadalla.
  --
  Ilmastotoisinajattelijoille ja muille toiveajattelijoille jää tässä vain se oljenkorsi, että aerosolien ja pilvisyyden lisääntyminen heijastuskykyä lisäävänä tekijänä olisi niin paljon merkittävämpää kuin jää- ja lumipeitteen häviäminen, että se riittäisi jopa estämään lämpiämisen.
  Tällaisesta ei ole näyttöä, vaikka asiaa on paljon tutkittu.
  Viime vuosikymmenien tai vuosisatojen lämpötilahavainnoista oljenkortta on joka tapauksessa turha etsiä. Niihin liittyvät vaihtelut ja epävarmuudet kun eivät muuta fysiikan tosiasioita."

  VastaaPoista
 8. Tiedän ettei ilmastonmuutos kuulu islamiin, mutta siltä väaralta ettei PP lue porvarilehtiä.

  Outo kolumni nykypäivässä.

  http://www.nykypaiva.fi/default.asp?sa=92061

  VastaaPoista
 9. Nykypäivän jutun perusteella Eero Iloniemi joutaa ilmastokerettiläisille tarkoitettuun Nürnbergin tribunaaliin rangaistavaksi.

  Pikkupoika saa itse kommentoida Patomäen juttuja. Minusta sellainen, joka käyttää sanaa uusliberalismi halventavassa merkityksessä, on lähtökohtaisesti 80-luvulle jämähtänyt sosialisti. Tämän sanon Patomäen kirjaa lukematta.

  Luen Patomäen kirjan, jos se tulee paikalliseen kirjastoon. Rahojani en siihen tuhlaa.

  VastaaPoista
 10. KT: Kas kun eivät julistaneet maailman jo olevan valmis ;)

  Haaste: En keksi yhtään syytä lukea Heikin oksennusta, voisitko mainita muutaman?

  Anon: Kas, Totuudessa löytyi Lopullinen Ratkaisu. Kumma etteivät keksineet noin simppeliä ja lyhyttä juttua kirjoittaa esim. IPCC:n raporttiin. Kummaa on myös että fyysikot saavat hieman erinäköisiä tuloksia.

  Dr.Dr.: Iloniemi ei näköjään kerrasta opi ;) Saas nähdä millainen lynkkauskoneisto tällä kertaa pistetään asialle.

  VastaaPoista
 11. Tässä on tällainen himpun verran työläämpi kirjoitus iltalukemiseksi Pikkupojalle. Joka ei jaksa lukea voi tutustua vain yhteenvedon viimeisiin lauseisiin:

  In summary, there is no atmospheric
  greenhouse effect, in particular CO2-greenhouse effect, in theoretical physics and engineering
  thermodynamics. Thus it is illegitimate to deduce predictions which provide a consulting
  solution for economics and intergovernmental policy.

  VastaaPoista
 12. Ai pärskeles, Miapetra Kumpula-Natri juuri vastasi näköradion uutislähetyksessä kysymykseen, että kuinka raskaus voidaan yhdistää puolueen puheenjohtajuuden kanssa, osapuilleen näin: "Epäilen, että samaa kysymystä ei esitettäisi kenellekään miehelle". On se, terävä likka se on!

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!