maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Jokinorsulle ilmainen idea

Kun sananvapauden suuri esitaistelija, vuoden 2008 Jokinorsu, joutuu ilmeisesti ideoiden puuttuessa kierrättämään samaa vanhaa ideaa eri muodoissa, Pikkupojan on autettava! Katariina, seuraavaksi voisit tuulettaa tabuja tämän aiheen tiimoilta:[Lisäys: Jussi vääntää asian rautalangasta.]

[Lisäys (2): Muhammed-dokumentin jatkoksi tarjotaan (HT: Vasarahammer) Katariinalle leikkisää ideaa nukkeanimaatiosta työnimellä "Burn, baby, burn":
Katariinan harmiksi palestiinalaiset ehtivät jo tekemään lastenohjelman "Pupujussi yllyttää tappamaan juutalaiset ja tanskalaiset" lastentunnit-sarjassaan.]

4 kommenttia:

 1. Sananvapauteen kuuluu, että toisten uskomuksia saa arvostella, koska uskomukset ovat tunnetason asioita. Mielen pahoittaminen ei voi olla peruste rajoittaa loukkaavaakaan arvostelua, koska loukkauksen teho perustuu vain ja ainoastaan uskonnollisten arvojen erilaisuuteen (onko Jeesus tai Muhammed pyhä mies jne.). Länsimaissa rikoslaki yleensä noudattaa sitä periaatetta, että yhteiskunta eristää muiden hengelle ja terveydelle vaarallisen yksilön keskuudestaan eikä sitä, joka pahoittaa toisten mielen. Olen odottanutkin, että Juicen lauluja aletaan sensuroida, koska siellä saavat kyytiä poliisit, homot, muslimit, juutalaiset, neekerit ja vanhat tyttöystävät. Nykyinen hallinto perustuu loukkaamisen kieltämiseen aivan samoin, kuin Kopernikuksen aikana kirkko pelasi aikaa omia oppejaan arvostelleelta uudelta käsitykseltä.

  Joko lisäosina on saatavilla Israelin, USAn ja Tanskan liput, bensapisara ja tulitikku sekä aivopesty itsemurhapommittaja ja basaari täynnä vääräuskoisia palvelevia poliiseja ja moskeijasta palaavia perheitä?

  VastaaPoista
 2. Minusta on kyllä ihan sananvapausmielessäkin hienoa, että nukeilla leikkivä naisihminen saa näin paljon julkisuutta, vaikka onkin selvästi ns. "liian paksu perhoseksi".

  Muutoin tämä ja jo aiemmat Smedsin kikat tuovat mieleen kysymyksen, että ovatkohan SAK:n lisäksi myös tiedostavat tahot alkaneet hyödyntää mainostoimistoja ja PR-puljuja? YLE:n ja HS:n lisäksi nukkekotia (tai Smedsin tapauksessa "yhteistä rintamaa") on päästy pitämään jo ties minne, ja tunnettavuus senkun kasvaa.

  Tällä tavalla kikkailemalla voi tehdä myös muuta kuin veronmaksajilta sosialisoitua rahaa! Tämä kovin hyvä, koska rahahanat Moskovasta SKP:n kautta lienevät ehtyneet, olipa sitten miten puhdasoppinen ideologinen soturi tahansa, pihkura sentään.

  P.S uusisuomi.fi sivuston kautta on linkki em. "sananvapauden marttyyrin" sivuille. Kovin paljon tuntuu keräävän netistä kommentteja itsestään. Ei taida ihan koko kanootti kellua veden pinnalla, olipa hänellä kahdet vasemmat airot tai ei.

  VastaaPoista
 3. Muistan pilakuvakriisin ajoilta piirroksen Legon "Danish Embassy Playsetistä", mutta en nyt jostain syystä löytänyt sitä mistään.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!