tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Pekalle anti-uutisia

Tunnetusti Totuuden Sicko-Psycho Pekka Mykkänen on äärettömän tehokas Suuren Saatanan uutisten valumisen nopeuttaja. Nyt jostain kumman syystä Psycholta ja koko Totuudelta on jäänyt huomaamatta tämä Amerikkaa kuohuttava video (AP:n uutinen asiasta):

Pekan puolustukseksi on todettava, että asiasta ei ole ollut hirveästi juttua Puolueen oikeita uutisia välittävissä Daily Kosissa ja HuffPossa.

[(Pekka ja Totuus, pistäkää merkille) Hat Tip: uusisuomi.fi]

2 kommenttia:

  1. Lisäsin tekstiin tägin "blogit". Syystä että tuon videon saama nopea julkisuus (ilman että MSM sitä mitenkään huomioi) johtuu paljolti siitä, että Drudge Report laittoi sen sivulleen. Ajat ovat muuttumassa mielenkiintoiseen suuntaan: perinteisen median haluttomuus tarttua johonkin asiaan pystytään nykyään helposti kiertämään on-line uutisoinnin ansiosta. Esimerkiksi mikä tahansa Matt Drudgen sivuilleen nappaama uutinen saa helposti satoja tuhansia lukijoita.

    Esimerkkinä "erikoisemmista" uutisoinneista Drudge Reportissa käyköön tämä eilinen ilmastonmuutokseen (hurrikaaneihin) liittyvä kirjoitus. Se tuskin muuten olisi saanut niitä kymmeniä tuhansia lukijoita mitä se nyt sai.

    VastaaPoista
  2. Hillaryn aviomies Bill osoitti jo aikanaan olevansa poliitikko, johon paska ei tartu. Tähän tarvittiin luovaa totuuden vääristelyä ja tiukkaa lakimiesetiikkaa. Hillary on tässä pelissä vähintään yhtä taitava kuin aviomiehensä, vaikka ei omaakaan miehensä karismaa.

    Sitä paitsi amerikkalaiset olettavat ilman muuta poliitikkojen olevan pääsääntöisesti epärehellisiä, joten paska ei tälläkään kertaa tartu, vaikka Peter Paul olisi miten oikeassa tahansa.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!