keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Ilmastonsuojelun uusia tuulia

Ikävät uutiset Sveitsistä raportoineella Totuuden Ilkka Ahtiaisella on vaihteeksi iloisia Puolueen uutisia: Ilmastonsuojelua saksalaisittain - ilmat pois ökyautojen renkaista.
Berliiniläiset ympäristönsuojelijat ovat keksineet uuden tavan suojella ilmastoa. Jo muutaman viikon ajan muutaman nuoren aktivistin joukko on kierrellyt öiseen aikaan Länsi-Berliinin vauraissa kaupunginosissa päästellen ilmoja ökyautojen renkaista.
Ajatelkaa kuinka paljon ilmastoa suojeltaisiinkaan, jos prekaeetut ja -reetat päästäisivät ilmat pihalle renkaiden sijaan niiden omistajilta? Jos sekään ei auttaisi, radikaalimpiakin keinoja on jo kehitelty.

[Korjaus: Pikkupoika erehtyi Ilkan propagandaan ja meni antamaan aiheetta kunniaa näille berliiniläisille uudesta keksinnöstä. Itse asiassa tämä nerokas keksintö on vanhempaa perua:
* Aktivistit puhkovat citymaasturien renkaita Berliinissä (20.7.2007)
* "Intiaanit" riisuvat citymaastureita aseista Tukholmassa (6.9.2007)
* Citymaastureiden renkaiden tyhjentämiskampanja Ruotsissa laajenee (15.10.2007)

HT: rampe]

3 kommenttia:

 1. Näitä sosialisteja on Suomessakin. Vasemmistoliiton johtajiin lukeutuva ihminen konkretisoi käsityksensä oikeudenmukaisesta maailmasta näin: "kysymys mielestäni on, miksi jonkun pitäisi olla oikeutettu omistamaan luontoatuhoava citymaasturi?"

  VastaaPoista
 2. Linkolan linjoilla30/10/07 14:28

  Toivotan onnea renkaiden puhkojille. Yksityisautoilu helvettiin. Hevospelit takaisin.

  VastaaPoista
 3. Mutta mitä silloin tehtäisiin kaikelle sille hevosenpaskalle?

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!