tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Erkki Toivanen lietsoo islamofobiaa!

Ei tätä voi kommentoida: Hyödylliset idiootit islamismin asialla. Puolueen rangaistus on oleva julma.

8 kommenttia:

 1. Erkki Toivasen kaltainen vanha jäärä voi jo kertoa ihan omiakin mielipiteitä. Nuoremmat toimittajat ovat enemmän Puolueen talutusnuorassa.

  VastaaPoista
 2. Nooh, hyvä vaan kun wanha, aikalailla kaiken nähnyt, semiauktoriteetti alkaa potkimaan persiille näitä meitin hamppupöllyssä tepastelevia punavihreitä maailmanhalaajia. Tyypillä varmasti niinpaljon kokemuksia noista asioista että saapa nähdä millä lihaksilla multikultiuskovaiset yrittävät demonisoida kirjoituksensa :-D

  VastaaPoista
 3. Aliarvioitte Puolueen parhaimmiston kyvyt haihattelijoiden mitätöintiin: tiedä vaikka Erkilläkin olisi korkea Alzheimerin taudin tai skitsofrenian-riski ;)

  VastaaPoista
 4. En usko että Erkki Toivanen saa tuosta kirjoituksesta "Puolueelta" tai miltään muultakaan taholta mitään negatiivista palautetta. Juttuhan on kirjoitettu erittäin diplomaattisesti ja epäprovosoivasti. Samasta syystä se ei myöskään ärsyttäne ketään, joka ei jo ole enemmän tai vähemmän samoilla linjoilla, ns. ajattelemaan asioita. Kirjoituksen ainoaksi vaikutukseksi jää siis se, että samoin ajattelevat saavat iloita pari viikkoa.

  On tietenkin hyvä, jos Toivasen päänavauksen ansiosta "islamofobisia" puheenvuoroja alkaa näkyä enemmänkin valtamediassa, mutta hiukan epäilen tätä.

  VastaaPoista
 5. Uutispäivä Hesarin stallarit multikultikiimassaan eivät anna tätä tempausta anteeksi...

  VastaaPoista
 6. "On tietenkin hyvä, jos Toivasen päänavauksen ansiosta "islamofobisia" puheenvuoroja alkaa näkyä enemmänkin valtamediassa, mutta hiukan epäilen tätä."

  Itse katsoin Hämeen-Anttilan pariskunnan esiintymisen Ylen Lauantaiseurassa, ennen kuin luin Erkin kirjoituksen. Luonnollisesti Erkki pelasti päiväni ja kiitän häntä tästä.

  Valtamediaan tuolla tuskin on vaikutusta eikä Suuren ja Mahtavan Kaikkivaltiaan Puolueen tarvitse kostaa kenellekään has been -toimittajalle. Vaikenenminen toimii paljon paremmin.

  VastaaPoista
 7. Länsimaiden perikato1/11/07 11:42

  Kirjoituksen ainoaksi vaikutukseksi jää siis se, että samoin ajattelevat saavat iloita pari viikkoa.

  Tämä pieni vähemmistö, jolla ei ole mitään painoarvoa...

  VastaaPoista
 8. Eihän tuossa Toivasen kirjoituksessa sanottu mitään, mistä Tarja Halonen ja Astrid Thors eivät voisi olla samaa mieltä. Muslimien maahanmuuttovyöry jatkuu entiseen tapaansa. Ja mikä ihmeen eufemismi tämä "islamismi" on olevinaan? Oikeasta islamista ja Muhammadin esimerkkiä noudattavista muslimeista ei pidä käyttää mitään muita termejä kuin islam ja muslimit.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!