perjantaina, lokakuuta 12, 2007

Priceless

11 kommenttia:

 1. Kasvihuoneilmiö on näköjään sekoittanut säät niin perusteellisesti, että lunta sataa Etelä-Suomessa jo lokakuussa. Nyt olisi aika ryhtyä toimeen kapitalismin rattaiden pysäyttämiseksi!

  VastaaPoista
 2. Lubos hurjana:

  Friday, October 12th, 2007 is a day that has transformed the Nobel peace prize into a gigantic joke at least for one year. People who are co-responsible for one of the most serious sources of international tension and whose goal is to keep the third world in poverty and to clip the growth in the first world were identified as heroes of peace.

  A self-invited institution of mediocre and politicized scientists together with a hypocritical semi-educated individual were awarded for their "dissemination" of climate porn. Previously, they have convinced loads of dopes that the Earth faced a "planetary emergency" and earned a lot of money with this hoax that has impressed the Nobel peace prize committee, too.

  Gore and IPCC share the 2007 Nobel peace prize and they were able to join Yasser Arafat and other unlikely winners of this occassionally prestigious award.

  VastaaPoista
 3. Yhteistyö on saumatonta ensin IPCC julkaisee lukemat ja sitten Ali G kertoo ne suurelle yleisölle, yleensä kymmenellä.

  VastaaPoista
 4. Vasta nyt saapui tieto kumitontunmäelle, että taannoisella käynnillään Keisarinnan Tasavallassa Al Gore (onko sen oikean nimi muka Al?) kävi tapaamassa Valtion Eläkerahaston edustajia markkinoidakseen ympäristöystävällisiä sijoitusrahastoja. Varmaan kävi myös muiden suursijoittajien luona, mutta tuolla nyt ainakin.

  Voin vain kuvitella millainen markkinointimies AG on. Mahtaa kilpailijoita ottaa nuppiin, kun toisen myyntimies on rauhannobelisti. En tiedä millaiset bonarit tai provikat Al saa, mutta itse esiintymiset ovat ilmaisia, joten niillä ei elä.

  Toinen mielenkiintoinen aihe on aamun paskatorven B12 sivu, jossa todetaan, että islantilaisten rahat tulevat kunniallisista lähetistä. Kaikkien islantilaispankkien yhtiökokouksissa on venäläinen juristi läsnä, mistä voi päätellä jotain. USAn pankkikriisin aallot eivät hetkauttaneet ollenkaan islantilaispankkeja, mistä voi päätellä jotain. Islantilaispankkien johtajat ovat kolmekymppisiä kavereita, jotka eivät ole saaneet mitään huippukoulutusta tai kunniaa uusien innovaatioiden keksimisestä, mistä voi päätellä jotain. Minua henk.koht alkaa vähitellen ottaa kumihuppuun, että pojat kuumien lähteiden saarelta omistavat Sammosta 15%. Kaiken mukavan lisäksi ilmastohype öljyn hintaa nostaessaan nostaa suomalaiset kyseenalaiseen maineeseen pestessään venäjän mafian rahaa. Ja Tavja kiittää kannatuksesta.

  VastaaPoista
 5. Nobelin rauhanpalkinto on aina ollut vitsi. Se on annettu usein varsin pahoille ihmisille. Tarkoituksena on ilmeisesti ollut, että palkinnon saajat eivät enää aiheuttaisi lisää pahaa, kun koko maailma tarkkailee heidän tekemisiään.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo Lubosin teksti yhdistettynä Goren yhdeksään valheeseen, jotka brittiläinen tuomari esitti oikeudenkäynnissä ehtona Epämiellyttävän Totuuden esittämiselle kouluissa, pitäisi postata tänne myös.

  Miten paljon on luvallista valehdella "hyvän asian" edistämiseksi? Eikö Goren liioittelu ja puolitotuudet enemmänkin vahingoita tieteellistä konsensusta sikäli, kun konsensusta ylipäänsä on olemassakaan?

  VastaaPoista
 7. Erkin kommentit miehen omalta nettisivulta.

  "Al Gore on edelleen voimissaan ja olisi, jos vaalit olisivat olleet täysin rehelliset vuonna 2000, nyt Yhdysvaltain presidentti. Edelleenkin ja etenkin nyt nobelistina häntä pidetään varteen otettavana presidenttiehdokkaana, mutta tuskin hän ehdolle edes pyrkii. Hän on ilman muuta ollut viime vuosien tehokkain varoitusääni ilmastonmuutoksesta ja merkittävästi vaikuttanut toivottavasti seuraavien vaalien jälkeen USA:n politiikassakin näkyvään amerikkalaisten suhtautumistavan muutokseen."

  Ugh, Puolueen älykkö on puhunut.

  VastaaPoista
 8. Sinnehän tuo sopii kaltaistensa seuraan: Baronitar Bertha von Suttner, Karl Hjalmar Banting, Emily Greene Balch ja Eisaku Sato.

  Lievää edistystä on tietysti tapahtunut Yasser Arafatiin ja Rigobertu Menchuun nähden. Menchu, Guatelamalan vasemmistosissiliikkeen propagandisti voitti 1992 teoksellaan, "I, Rigobertu Menchu". Tarina paljastui myöhemmin satuiluksi, ja palkintoa vaadittiin palautettavaksi. Kuinka käy Älin?

  Tieteessä tapahtuu -lehdessä valtakunnan virallinen ilmastostrategisti Oras Tynkkynen paljastaa todellisen ässän hihastaan valittaessaan: "Skeptikot saavat edelleen läpi väitteillään, jotka on todistettu jo vuosia sitten valheiksi." Niin että kun Puolue sanoo mustaa valkoiseksi, musta muuttuu valkoiseksi, eikä siinä auta Keisarin uusia vaatteita ääneen hämmästellä.

  VastaaPoista
 9. Lauha meidän elinajaksemme.

  VastaaPoista
 10. Dr. Dr. onkin oikein huumorimiehiä :)

  Lubosilla paljon linkkejä mm. Gore-uutisointiin, käykää katsomassa.

  VastaaPoista
 11. KT: Al Goren (Peace Prize be upon him) koko nimi on tietenkin Albert Arnold Gore, Jr. (PPBUH). Kyllähäm Totuuskin kertoi, ettei Al (PPBUH) ollut vuosi sitten Helsingissä mainostamassa Goraaniaan vaan puhumassa sijoitusasioista.

  "On olemassa hyvät mahdollisuudet siihen, että presidentti Bush muuttaa politiikkaansa ilmaston lämpenemisen suhteen ennen kautensa loppua", hän totesi Helsingissä Mandatum Investment Forumin yhteydessä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

  Oikeoppinen esimerkki siitä kuinka musta on valkoista ja valkoinen on mustaa löytyy RealClimaten sivuilta, jossa Michael "Lätkämaila" Mann ja Gavin Schmidt (ei saa sekoittaa islantilaispankkien lakimiesten turvamiehiin ;) kertovat kuinka Alin (PPBUH) Goraanissa ei oikeastaan ollutkaan virheitä....

  Vasara: Hyvä että tarkensit kyseisen sitaatin olevan Örkiltä, olisin muuten veikannut Römpöttiä tai Pekkaa :)

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!