lauantaina, lokakuuta 20, 2007

Puolueen parhaimmisto tulee...

Suuresta Saatanasta! Voiko asiaa enää selkeämmin kertoa: The US is a great place to be anti-American. Ehdoton must-read kaikille väärämielisille.

[via Davids Medienkritik]

3 kommenttia:

 1. Tämän uutisen mukaan Suomi on edellä USAta sananvapaudessa, eikä siten ole mahdollista, että USAssa järjestelmän vastainen toiminta voisi olla avoimesti esillä - toisin kuin Suomessa.

  VastaaPoista
 2. Puolueen media julkaisee kaikkien niiden kauneuskilpailujen tulokset, joissa Suomi pärjää. Toimittajat ilman rajoja -niminen järjestö taisi olla tuon takana.

  Olen joskus kuullut säännöstä, jonka mukaan mikä tahansa kansalaisjärjestö muuttuu ajan myötä vasemmistolaiseksi, ellei se eksplisiittisesti määritä itseään konservatiiviseksi.

  Kylmän sodan aikana kaikki rauhanjärjestöt olivat kommunistien kyllästämiä. Myöhemmin ympäristö-, ihmisoikeus- ja sananvapausjärjestöt ovat seuranneet perässä. Amnesty International puolusti alkujaan poliittisia vankeja. Nyttemmin senkin agenda on siirtynyt Puolueen linjalle.

  Tässäkin blogissa demonstroitu DailyHoS-ketju kuvaa hyvin, miten kuva Amerikasta välittyy Keisarinnan tasavaltaan. Se Pekka siellä Marylandissa lukee NY Timesiä ja WaPoa ja seuraa progressiivisia blogeja, kuten puffington postia tai Dailykosia. Sitten Pekka kynäilee jutun Bushin hallinnon uuskonservatiivien saatanallisista hankkeista ja Totuus julkaisee sen.

  Aina muistutetaan, kuinka kristityt hihhulit hallitsevat Amerikassa ja yrittävät tehdä siitä äärikristillisen teokratian. Samaa jauhettiin jo 80-luvulla, kun äärikristillinen fundamentalisti Ronald Reagan oli presidenttinä. Nyt on ruorissa samanlainen äärikristitty äärihihhuli, jonka johdolla Republikaaneista on tullut jonkinlainen läntinen versio Talibanista.

  Erehdyin joskus ostamaan William Blumin kirjan Roistovaltio. Luin siitä 30 sivua ja lopetin siihen. Samaa Puolueen laatua edustavat Noam Chomskyn teokset suomennetaan aina. Konservatiivien äärikristillistä äärihihhulointia edustavia vääräoppisia kirjoja ei tietystikään vaivauduta kääntämään. Ehkä niitä kannattaisi tarjota Ristin voitto -kustantamolle.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!