keskiviikkona, tammikuuta 04, 2006

Täällä sitä parempaa luettavaa II

Heritage säätiön ja Wall Street Journalin taloudellisen vapauden indeksi 2006 on julkaistu. Pikkupojan silmiin otti se että kaikki uudet EU-maat olivat jo ohittaneet kolmikon Italia (42.), Ranska (44.) ja Kreikka (57.). Loppupäässä listalla koreilee Kuuban (150.) perässä Valko-Venäjä, Venezuela, Libya, Zimbabwe, Burma, Iran ja viimeisenä - kuten aina ennenkin - Pohjois-Korea.

Saksalaisessa Davids Medienkritik-blogissa kuuminta on tällä hetkellä juttu Media under Pressure. Blogista kannattaa huomioida myös kattava linkkilista. Erinomaisesta ¡No Pasarán!-blogista kannattaa lukea ainakin Venäjä-Ukraina kaasukiistasta ja Gerhard Schröderistä. Jälkimmäisestä tekstistä tuli mieleen, että koskakohan pikkupoika jaksaisi (ehtisi) kirjoittaa vastaavan jutun esimerkiksi Keisarin tasavallan presidentistä tai eräästä europarlamentaarikosta...

Anarkokapitalisti David Friedmanin tuoreesta Ideas-blogista pikkupoika suosittaa lukemaan ainakin kirjoituksen uskontoperusteisesta tieteestä. Aihetta sivuaa myös Michael Crichtonin puhe Fear, Complexity, & Environmental Management in the 21st Century.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!