tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

Ellilän kiihotusoikeudenkäynti

Mika Illman vs. Mikko Ellilä, sorto vs. vapaus -käräjät Tapaus Ellilän tiimoilta pidettiin perjantaina 14.3.2008. Matias Turkkila oli paikalla ja on laatinut istunnosta raportin. Alkuperäisasuinen väitetty kiihotuskirjoitus löytyy täältä. Tuomio asiasta annetaan torstaina 27.3.2008.
[via IDA]

[Lisäys: Totuudessakin tunnetaan varmuudella tämä asia:

]

[Lisäys (2): Mikko Ellilän oma kommentti oikeudenkäyntiin liittyen. Lisää tämän kommenteista.]

8 kommenttia:

 1. Turkkilan mukaan paikalla oli myös valkopaitainen mieshenkilö, joka teki muistiinpanoja. Olisiko kyseessä aito Totuuden penaali vai onko tämä pelkkää toiveajattelua?

  VastaaPoista
 2. Sama pisti silmään, tosin epäilisin että kyseessä on vain joku Turkkilalle tuntematon bloggaaja/kiinnostunut. Ehkä Ellilä, Teemu Lahtinen tai joku muu paikalla ollut osaa antaa lisävalaistusta asiaan?

  VastaaPoista
 3. Luulisin että Turkkila tarkoitti erästä Vapaa-ajattelijoiden liiton edustajaa, jonka nimeä en muista; hän on Ellilän tuttuja. Itsellänikin oli oikeudenkäynnissä yllä valkoinen paita enkä esittäytynyt Turkkilalle ennen kuin oikeudenkäynnin jälkeen, mutta en tehnyt siellä mitään muistiinpanoja, joten Turkkila ei tarkoittane minua.

  VastaaPoista
 4. Kyseessä oli Kimmo Sundström, jota en ollut tavannut aiemmin. Tiedän hänet nimeltä muutamista VAL:n toimintaan liittyvistä keskusteluista ja sananvapauskeskusteluista. Hän oli myös Petri Peltosen oikeudenkäynnissä yleisön joukossa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että valkopaitaisen miehen arvoitus ratkesi.

  VastaaPoista
 6. Mikko: Tapauksesi on saanut ilmeisen hyvin julkisuutta vaikkei Totuus&el al siitä mitään puhukaan. Matias osaa varmaan antaa tarkempia lukuja, mutta päätellen siitä kuinka paljon Turkkilan kirjoituksesta on trafiikkia tännepäin, lukijoita on ollut todella paljon. Ajattelitko muuten raportoida tuomiosta aikanaan heti tuoreeltaan?

  Vasara: Reetta etusivulla.

  VastaaPoista
 7. http://www.kolumbus.fi/sidewinder/Espoon_KO_R_07-2058.txt

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!