keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

100 miljoonaa joita ei tarvitse muistella

Kommunismin uhrien muistomerkki vihittiin käyttöön eilen - vihdoinkin - Washingtonissa. Mykkänen, Totuus ja muu Keisarin tasavallan media olivat liian kiireisiä huomioidakseen asian. Näin Tasavallassa muut kuin KUV:n lukijat (anteeksi!) välttyvät näiltäkin GWB:n lähes saatanallisilta sanoilta:
It's important that we recall these lessons because the evil and hatred that inspired the death of tens of millions of people in the 20th century is still at work in the world. We saw its face on September the 11th, 2001. Like the Communists, the terrorists and radicals who attacked our nation are followers of a murderous ideology that despises freedom, crushes all dissent, has expansionist ambitions and pursues totalitarian aims. Like the Communists, our new enemies believe the innocent can be murdered to serve a radical vision. Like the Communists, our new enemies are dismissive of free peoples, claiming that those of us who live in liberty are weak and lack the resolve to defend our free way of life. And like the Communists, the followers of violent Islamic radicalism are doomed to fail.

[Lisäys 15.6.:
]

7 kommenttia:

 1. Jotain tuttua tässä oli... ;)

  http://www.fordham.edu/halsall/mod/1982reagan1.html

  VastaaPoista
 2. Eikös äskettäin ollut Reaganin Tear down this wall -puheen vuosipäivä?

  "our new enemies are dismissive of free peoples, claiming that those of us who live in liberty are weak and lack the resolve to defend our free way of life."

  Tämä pitää paikkansa, jos katsoo Totuuden toimittajia ja lukee heidän analyysejaan terrorismista.

  Eipä Suomen poliittisissa johtajissakaan ole kehumista. Matti Vanhasen ja Jari Vilenin johdolla islamofasismia vastaan?

  VastaaPoista
 3. Saa nyt nähdä tuleeko ykän puheesta samanlainen legenda kun RR:n puheesta.

  Mahtaa tiedostavia taas vituttaa, kun heidän ihailemiaan kommunismia & radikaali-islamismia taas kritisoidaan. Mutta mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, niin he aloittavat pikapuoliin tutun "USA on se ainoa ja todellinen pahan valtakunta" selittelyn.

  VastaaPoista
 4. Vasara: Tuo tilaisuus pidettiin tarkoituksella Reaganin Tear Down This Wall-puheen 20-vuotispäivänä.

  Poro: Mielenkiintoista on että kansainvälinen ("MSM") media on myöskin ollut varsin hiljaa tapahtumasta eli voi olla että tuo Bushin kommunismin ja islamofasismin rinnastus menee Tiedostavilta sivu suun...

  VastaaPoista
 5. Olihan toki tiistaina juttu radion pääuutislähetyksessä Kaliforniasta. Otsikoinnista sai sen kuvan että koko Amerikassa ollaan purkamassa vuokrasäännöstelyä. Kauheaa. Juttu tiivistyi siihen että Hollywood:ssa oli haastateltu kahta vuokralaista, joiden vuoraa vuokraisäntä oli halunnut nostaa, mutta vuokrasäännöstely esti sen. Vuokranantajat siitä suivaantuneina halusivat että vuokrasäännöstely purettaisiin. Toisen vuokralaisen vuokra muutaman huoneen asunnosta oli huikeat 200 taalaa kuussa. Toimittaja autuaassa kiihkossaan unohti, että Suomessa vuokrasäännöstely on purettu jo ajat sitten ja 200 taalalla (vähemmän kuin 200 euroa) ei pysty vuokraamaan minkäänlaista asuntoa Suomessa.
  Kaikkeen tähän käytettiin pääuutislähetyksen ajasta yli 5 minuuttia.

  VastaaPoista
 6. Kyllä kai nyt jokainen tajuaa että kapitalistiset valtiot ovat enemmän aiheuttaneet uhrikärsimystä, koska ilman kapitalistisia valtioita ei olisi sosialististen valtioiden tarvinut puolustaa itseään hyökkäämällä kapitalististen yhteiskuntien kimppuun.

  VastaaPoista
 7. Selailin Pikkupojan blogin varhaistuotantoa ja sieltä löytyi linkki artikkeliin, jossa perusteltiin taloustieteellisin argumentein, että sosialismi vaatii "toimiakseen" totalitarismin.

  VastaaPoista

Valitse itsellesi jokin nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. "Nimetön" ei ole nimi!